search-button
cross-out

Φονικό στην Κέρκυρα: Τρία σημειώματα άφησε ο δράστης – Τι έγραφε στα θύματα, στην αστυνομία και στα παιδιά του

Τα τρία σημειώματα του δράστη του φονικού στην Κέρκυρα προς τα δύο θύματά του, την οικογένειά του και η ειδοποίηση προς την αστυνομία.
Φονικό στην Κέρκυρα: Τρία σημειώματα άφησε ο δράστης – Τι έγραφε στα θύματα, στην αστυνομία και στα παιδιά του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στην περιοχή της Δασιάς στην Κέρκυρα, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κέρκυρας, τα δύο θύματα δέχθηκαν σχεδόν εξ επαφής τους θανάσιμους. “Όλα τα τραύματα που αφορούν και στα τρία άτομα είναι εξ’ επαφής. Τα θύματα της ανθρωποκτονίας φέρουν τραύματα στην κεφαλή, το δε τρίτο εμπλεκόμενο άτομο φέρει εξ επαφής τραύμα στο θώρακο” είπε. Υπάρχει τουλάχιστον ένας πυροβολισμός, τουλάχιστον σε κάθε ένα από τα δύο θύματα, και πιθανόν ένα από τα δύο θύματα να έχει και δεύτερο. Ερευνάται ο πρώτος να ήταν ο άντρας.

Τα τρία σημειώματα του δράστη

Σύμφωνα πληροφοριες του corfutvnews, στο σπίτι του 67χρονου δράστη και αυτόχειρα φέρονται να εντοπίστηκαν 3 σημειώματα.

Φονικό στην Κέρκυρα: Τρία σημειώματα άφησε ο δράστης - Τι έγραφε στα θύματα, στην αστυνομία και στα παιδιά του

Το σημείωμα – ειδοποίηση προς την αστυνομία

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο δράστης του διπλού φονικού που έβαλε τέλος στην ζωή του, είχε κολλήσει στην πόρτα του σπιτιού του μήνυμα προς της Αστυνομία, με ένα ονοματεπώνυμο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Έγκλημα στην Κέρκυρα σημείωμα δράστη

Οι μαρτυρίες

“Άκουσα τέσσερις πυροβολισμούς, δύο μαζί και μετά από λίγο άλλους δύο και πετάχτηκα έξω και μετά έμαθα ότι επρόκειτο για τους ανθρώπους αυτούς. Ξέρω ότι υπήρχαν προστριβές μεταξύ του δράστη και του άνδρα που σκότωσε, είχε μαλώσει και με εμένα ο δράστης δύο φορές, αλλά κανείς δεν περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο”, είπε στον ΑΝΤ1 ένας γείτονας των θυμάτων και του δράστη και αυτόχειρα, στην Κέρκυρα.

Ο 63χρονος, που μόλις είχε πάρει την σύνταξη του, είχε φτάσει πριν μια εβδομάδα στην Κέρκυρα για να φτιάξει το σπίτι του, ώστε να ακολουθήσει και η οικογένεια του. Όπως λέει φίλη του, προφανώς ακούγοντας τις φωνές και τις εκκλήσεις της άτυχης γυναίκας για βοήθεια έσπευσε κοντά της και τελικώς έπεσε νεκρός.

Δείτε τι δήλωσε η οικογενειακή φίλη του 63χρονου θύματος:

Τους πυροβόλησε στο κεφάλι με την καραμπίνα για το ενοίκιο και τον κήπο

Μια απειλή έξωσης και μια διαφωνία για το …μοίρασμα του κήπου στο σπίτι που νοίκιαζε, φαίνεται ότι όπλισαν τον 67χρονο δράστη της διπλής δολοφονίας στη Δασιά Κέρκυρας το πρωί της Κυριακής.

Εξ’ επαφής πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον γείτονα του και την ιδιοκτήτρια του οικήματος ο 67χρονος, που στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε. Είχε ο ίδιος καλέσει τα θύματα του στο σημείο της δολοφονίας με αφορμή τις διαφορές που είχαν, τις οποίες είχε σκοπό να λύσει με αίμα.

Κέρκυρα

Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Κυριακής ο ήχος πυροβολισμών αναστάτωσε την περιοχή της Δασιάς. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα δίπλα από ξενοδοχειακό συγκρότημα, βρήκαν αιμόφυρτους έναν άνδρα και μια γυναίκα σε μια απόσταση 10-15 μέτρα ο ένας από τον άλλον.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψαν περίοικοι που είδαν το αιματηρό περιστατικό, ο 67χρονος δράστης πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο πρώτα τον 63χρονο άνδρα και στη συνέχεια την 60χρονη γυναίκα και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του. Ο άνδρας έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ η γυναίκα ξεψύχησε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα. Οι κάτοικοι της περιοχής, αμέσως μετά τη διπλή δολοφονική επίθεση άκουσαν έναν ακόμα πυροβολισμό να έρχεται μέσα από το σπίτι όπου είχε κλειδωθεί ο 67χρονος δράστης. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο χώρο βρήκαν τον άνδρα νεκρό με την κυνηγετική καραμπίνα δίπλα του.

Κέρκυρα φονικό

Ο 67χρονος είχε συχνές αντιπαραθέσεις τόσο με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, όσο και με τον 63χρονο γείτονα του. Φαίνεται ότι δεν ήταν …τυπικός στην πληρωμή του ενοικίου, με την 60χρονη να του επιτρέπει να μένει στο σπίτι με αντάλλαγμα κηπουρικές εργασίες. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η ιδιοκτήτρια είχε σκοπό να του κάνει έξωση από τον χώρο.

φονικο

Τα παρτέρια στο σύμπλεγμα κατοικιών τα οποία φρόντιζε ο δράστης ήταν η αφορμή για αρκετούς καβγάδες και με το δεύτερο θύμα, καθώς είχαν διαφωνίες σχετικά με το …μοίρασμα τους, ενώ φαίνεται ότι οι δύο άνδρες είχαν και άλλες ιδιοκτησιακές διαφορές. Ο 67χρονος είχε δώσει ραντεβού και με τους δύο το πρωί της Κυριακής, τους περίμενε όμως με την κυνηγετική καραμπίνα στα χέρια.

φονικο

Σύμφωνα με πληροφορίες η 60χρονη ιδιοκτήτρια των σπιτιών ήταν καθηγήτρια και μητέρα ενός παιδιού. Ο 63χρονος άνδρας που νοίκιαζε σπίτι στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών με τον δράστη, εκτός από την Κέρκυρα κατά περιόδους, ζούσε και εργαζόταν στη Γαλλία, όπου και είχε γνωριστεί με τη σύντροφο του.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr