search-button
cross-out

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό – Πατέρας 5χρονου: «Του έκαναν ηλεκτροσόκ, μας είπαν πως δεν υπάρχει ελπίδα»

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το 5χρονο παιδί, που το βράδυ της Κυριακής (27.11.2022) απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα που διαμένει με την οικογένειά του στον Κολωνό. Για τις συνθήκες υπό τις οποίες «λαμπάδιασε» το σπίτι, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο πατέρας της οικογένειας.
Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό – Πατέρας 5χρονου: «Του έκαναν ηλεκτροσόκ, μας είπαν πως δεν υπάρχει ελπίδα»

Αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του 5χρονου Χαράλαμπου, ο πατέρας του δήλωσε ότι «είναι κρίσιμη η κατάσταση του». «Χθες το μεσημέρι περιμέναμε να μπούμε στην Εντατική να δούμε το παιδί και μας είπαν οι γιατροί “του κάναμε ηλεκτροσόκ και το επαναφέραμε στην ζωή”. Του έδωσαν και φάρμακο για την καρδιά. Μας είπαν πως “δεν υπάρχει ελπίδα” και πως μόνο ο Θεός….» είπε με τρεμάμενη φωνή ο Στέφανος Μήττας, μιλώντας για τον μικρό γιο του που απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από φωτιά στο διαμέρισμά τους στον Κολωνό.

«Είναι ψέματα ότι ήμουν σε κατάσταση μέθης»

Θέλοντας να αποσαφηνίσει όλα όσα ακούγονται για τις συνθήκες του περιστατικού, ο Στέφανος Μήττας είπε «το παιδί ήταν στο κρεβατάκι του, το είχε βάλει η σύζυγος μου να κοιμηθεί». «Εγώ είχα ξενυχτήσει δουλεύοντας με το ταξί και πήγα για δεύτερο μεροκάματο για ελιές, στον Άγιο Στέφανο και στον Ωρωπό. Ήμουν πολύ κουρασμένος και έκανα και ινσουλίνη για το ζάχαρο και κοιμήθηκα. Είναι ψέματα ότι ήμουν σε κατάσταση μέθης. Μέχρι που είπαν ότι το παιδάκι είναι νεκρό» πρόσθεσε ο πατέρας του 5χρονου Χαράλαμπου.

«Η γυναίκα μου με έναν γείτονα έσπασαν την πόρτα»

«Πάλεψα για να το σώσω το παιδί. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη γιατί η γυναίκα μου την κλειδώνει για να μην φύγει ο μικρός και για προστασία από ληστές. Η γυναίκα μου με έναν γείτονα έσπασαν την πόρτα, δεν μπορούσαν να μπουν από την κεντρική είσοδο, είχαν πνιγεί από τους καπνούς» σημείωσε επίσης.

Σε ότι αφορά τα άλλα παιδιά, είπε πως ένα για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Παίδων αλλά είναι καλά και πως φιλοξενούνται πλέον σε έναν φίλο του και στην αδελφή του, καθώς το σπίτι της οικογένειας δεν είναι κατοικήσιμο, τουλάχιστον προς το παρόν, λόγω της φωτιάς.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr