search-button
cross-out

Φρίκη στη Φλώρινα: Για 3 χρόνια βίαζε ο πατέρας την 12χρονη- Πως το αποκάλυψε το παιδί

Φλώρινα: Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για τον βιασμό της 12χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα
Φρίκη στη Φλώρινα: Για 3 χρόνια βίαζε ο πατέρας την 12χρονη-  Πως το αποκάλυψε το παιδί

Τη σεξουαλική κακοποίηση από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα βίωνε η 12χρονη από τη Φλώρινα η οποία αποκάλυψε όσα περνούσε μιλώντας αρχικά στους δασκάλους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, που μετέδωσε το MEGA, η 12χρονη υφίστατο βιασμούς από τον πατέρα της τα τελευταία τρία χρόνια πριν τελικά να βρει τη δύναμη και να εξομολογηθεί τι ζούσε.

Η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου αποκαλύφθηκε όταν εκπαιδευτικοί παρατήρησαν αλλαγή στη συμπεριφορά του 12χρονου κοριτσιού, το οποίο εν συνεχεία εκμυστηρεύτηκε στους δασκάλους του τον βιασμό του από τον ίδιο του τον πατέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη επιβεβαιώνει τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης μαθήτριας από τον πατέρα  της.

Ο πατέρας της 12χρονης φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος και εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Φλώρινας.

Στο μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα DNA των εξετάσεων στη 12χρονη μαθήτρια προκειμένου να διασταυρωθεί αν ανήκει στον 35χρονο πατέρα της, προκειμένου να ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες.

Η 12χρονη ,έχει απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας, ενώ παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγο.

Πηγή: newsbomb.grπ

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr