search-button
cross-out

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 40χρονος νάρκωνε και βίαζε τα ανήλικα παιδιά της συντρόφου του

Ο 40χρνος κατηγορείται ότι χορηγούσε ηρεμιστικά σε ενέσιμη μορφή στα ανήλικα και, αφού εκείνα έπεφταν σε λήθαργο, ασελγούσε πάνω τους.
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη:  40χρονος νάρκωνε και βίαζε τα ανήλικα παιδιά της συντρόφου του

Ποινή κάθειρξης 12 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε έναν 40χρονο. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό των ανήλικων παιδιών της συντρόφου του στην Ημαθία.

Σε πρώτο βαθμό ο 40χρονος κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 50 ετών για βιασμό των δύο παιδιών, ενώ σήμερα (σ.σ. 15.05.2023) το δικαστήριο τού επέβαλε 12 έτη, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Voria.gr, ο 40χρονος δεν προσήλθε στο δικαστήριο, όμως με την καταδικαστική απόφαση θα οδηγηθεί στις φυλακές, αν και ήταν ελεύθερος εν όψει Εφετείου.

Ο 40χρνος κατηγορείται ότι χορηγούσε ηρεμιστικά σε ενέσιμη μορφή στα ανήλικα και, αφού εκείνα έπεφταν σε λήθαργο, ασελγούσε πάνω τους.

Πρόκειται για ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, έξι και πέντε ετών αντίστοιχα, που έζησαν έναν πραγματικό εφιάλτη το 2012. Η φρίκη αποκαλύφθηκε το 2014 σε δομή της Ημαθίας όπου φιλοξενούνταν τα ανήλικα. Μάλιστα, παιδοψυχολόγος περιέγραψε τα «καμπανάκια» που χτυπούσε η συμπεριφορά των δύο ανήλικων και κίνησε τις υποψίες.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr