search-button
cross-out

Φρίκη στο Ηράκλειο: 55χρονος ασελγούσε σε βάρος δύο 13χρονων αγοριών- Το ένα το είχε βαφτίσει

Το περιστατικό ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της μητέρας του δεύτερου παιδιού
Φρίκη στο Ηράκλειο: 55χρονος ασελγούσε σε βάρος δύο 13χρονων αγοριών- Το ένα το είχε βαφτίσει

«Παγωμάρα» και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καλλιθέας στο Ηράκλειο η σύλληψη ενός 55χρονου που κατηγορείται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ασελγούσε σε βάρος δύο 13χρονων αγοριών, το ένα από τα οποία μάλιστα φέρεται να είχε βαφτίσει!

Η δράση του αδίστακτου παιδεραστή ήρθε στο φως από την καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του δεύτερου παιδιού, που υποστήριξε ότι τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου ο γιος της της εξομολογήθηκε ότι πήγε στην επιχείρηση του 55χρονου και περιέγραψε ασελγείς πράξεις μεταξύ του ιδιοκτήτη και του 13χρονου βαφτισιμιού του. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί και προχώρησαν στη σύλληψή του 55χρονου για άλλη παράβαση, καθώς οι καταγγελίες δεν εμπίπτουν στα χρονικά όρια του αυτοφώρου.

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που του άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου έναντι αμοιβής και για προβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος ανηλίκου σχετικά με τον δεύτερο 13χρονο. Ο 55χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια για να απολογηθεί την Τρίτη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr