search-button
cross-out

Φρίκη στο Ρέθυμνο: «Μαμά ότι άκουσες αυτό είναι» – Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης

Τι υποστηρίζει ένας από τους 12 εμπλεκόμενους - Μυστήριο με τον θάνατο του πατέρα της
Φρίκη στο Ρέθυμνο: «Μαμά ότι άκουσες αυτό είναι» – Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης

Σοκάρει η υπόθεση νέου «Κολωνού» στο Ρέθυμνο, όπου τουλάχιστον 12 άνδρες φέρεται να βίαζαν μια ανήλικη, που σήμερα είναι 14 ετών, για τουλάχιστον δυο χρόνια.

«Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι», είπε στη μητέρα της, όπως αποκάλυψε η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Μόλις στα 12 της χρόνια έπεσε θύμα ενός διεστραμένου αλλοδαπού. Το κορίτσι ζούσε έναν εφιάλτη, αφού ο 38χρονος πακιστανικής καταγωγής φέρεται να την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά και να την εξωθούσε στην πορνεία. Οι κάτοικοι του Μυλοποτάμου έμειναν εμβρόντητοι, όταν έμαθαν για την κακοποίηση που υπέστη η ανηλικη. Όπως είπαν, τίποτα στη συμπεριφορά της δεν υποδήλωνε, τα όσα αποκάλυψε στον παιδοψυχολόγο της Αστυνομίας.

«”Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι”, μου είπε. Δε θέλει να μου μιλήσει, δε θέλει να μου πει πολλά το κοπέλι. Ντρέπεται το κοπέλι μου. “Ό,τι έμαθες από την αστυνομία, μαμά”. “Θα το παλέψουμε, μην αγχώνεσαι, εγώ είμαι δίπλα σου. Εγώ είμαι η μάνα σου, εγώ είμαι και ο πατέρας σου”», δήλωσε με λυγμούς η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο.

«Δεν υπήρξε ποτέ πληρωμή» – Τι είπε ένας από τους εμπλεκόμενους

Επί έξι μήνες οι αστυνομικοί ερευνούσαν την υπόθεση, κάτω από άκρα μυστικότητα. Από την έρευνα προέκυψε η εμπλοκή συνολικά 12 ατόμων. Ένας από αυτούς μίλησε αποκλειστικά στο Star και τη Γεωργία Χάρδα. Πρόκειται για έναν 19χρονο, ο οποίος ισχυρίζεται, ότι έβγαιναν με την ανήλικη για λίγο καιρό και ότι ουδέποτε υπήρξε πληρωμή.

«Την γνώρισα πέρσι. Μου είχε πει, ότι πάει πρώτη Γυμνασίου, μάλιστα μου ανέφερε ότι έχει μείνει δύο χρονιές στην ίδια τάξη. Υπολόγιζα, ότι είναι περίπου 15 ετών. Για λίγο διάστημα βγαίναμε, δεν υπήρξε όμως ποτέ πληρωμή. Γνώριζα τον πατέρα της, αλλά δεν ήξερα, ότι ήταν η κόρη του. Κάποια στιγμή χαθήκαμε, όταν της έστειλα μήνυμα, ένα συγγενικό της πρόσωπο μου είπε, να μην την ξαναενοχλήσω».

Δώδεκα συλλήψεις – Μυστήριο με τον θάνατο του πατέρα της

Η φρικιαστική ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται, όταν το περασμένο καλοκαίρι έγινε ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», που ανέφερε ότι άγνωστοι εξωθούν στην πορνεία μία κοπέλα 14 ετών. H Αστυνομία συνέλαβε έναν 38χρονο Πακιστανό, ενώ στη λίστα των «πελατών» είναι ένας Μολδαβός, ένας Πακιστανός και δέκα Έλληνες, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Μετά τη σύλληψη του 38χρονου αλλοδαπού, οι αστυνομικές αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι της ανήλικης. Λίγες μέρες αργότερα ο πατέρας του παιδιού με τα αρχικά Λ. Β. εξαφανίστηκε και μία μέρα μετά εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, αφού έβαλε τέλος στη ζωή του με υγραέριο. Οι Αρχές ερευνούν προσεκτικά τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr