search-button
cross-out

Φρίκη στου Ζωγράφου: Mάνα και κόρη ζούσαν επί μήνες στο σπίτι τους με το πτώμα του πατέρα στο κρεβάτι

Μητέρα και κόρη με έντονα ψυχολογικά προβλήματα, ζούσαν επί μήνες μέσα στο διαμέρισμά τους έχοντας το πτώμα του πατέρα στο κρεβάτι τυλιγμένο σε κουβέρτες.
Φρίκη στου Ζωγράφου: Mάνα και κόρη ζούσαν επί μήνες στο σπίτι τους με το πτώμα του πατέρα στο κρεβάτι

Την απίστευτη υπόθεση αποκάλυψε σήμερα το πρωί η ταχυδρόμος που πήγε στο σπίτι της οικογένειας προκειμένου να παραδώσει αλληλογραφία.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, του real.gr, σήμερα το πρωί η ταχυδρόμος που παρέδωσε την αλληλογραφία στο σπίτι της οικογένειας, όταν της άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος, διαπίστωσε ότι επικρατούσε δυσοσμία, και μάλιστα από κάποιον οργανισμό που βρίσκονταν σε προχωρημένη σήψη, χωρίς βέβαια να γνωρίζει εάν επρόκειτο για κάποιο ζώο η άνθρωπο, με δεδομένο το γεγονός πως είχε να δει αρκετό καιρό τον 80χρονο σύζυγο και πατέρα της οικογένειας.

Αμέσως της δημιουργήθηκαν σοβαρά ερωτηματικά, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και να ενημερώσει σχετικά για τις υποψίες της.

Αστυνομικοί του Α/Τ Ζωγράφου έφτασαν στο σημείο και ζήτησαν από την 80χρονη γυναίκα και την 40χρονη κόρη της να μπουν στο διαμέρισμα για μια πρώτη έρευνα, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν έκπληκτοι το πτώμα του 80χρονου άνδρα σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πτώμα του άτυχου άνδρα ήταν σε προχωρημένη σήψη στο κρεβάτι της κρεβατοκάμαρας, τυλιγμένο με κουβέρτες και σεντόνια.

Άμεσα βέβαια ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Αττικής, ενώ η 80χρονη μητέρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νευρολογική κλινική Δημόσιου Νοσοκομείου, ενώ η 40χρονη κόρη της οδηγήθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να δώσει κατάθεση, όσο αυτό είναι δυνατόν, καθώς τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της, αντιμετωπίζουν έντονα ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατος του 80χρονου άνδρα οφείλεται σε παθολογικά αίτια και επήλθε σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πριν από περίπου δύο μήνες. Η υπόθεση ερευνάται από το τοπικό Τμήμα, καθώς φαίνεται πως μέχρι στιγμής δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

real.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr