search-button
cross-out

Φθιώτιδα: Φυλάκιση δύο ετών με αναστολή σε 61χρονο που έσυρε τη σύζυγό του για… 150 μέτρα με το αυτοκίνητο!

Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σε χέρια, πόδια και κεφάλι - Το περιστατικό σημειώθηκε το 2017
Φθιώτιδα: Φυλάκιση δύο ετών με αναστολή σε 61χρονο που έσυρε τη σύζυγό του για… 150 μέτρα με το αυτοκίνητο!

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, εκδικάστηκε υπόθεση που αφορούσε πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από έναν 61χρονο σήμερα άνδρα σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του.

Το περιστατικό είχε συμβεί τον Οκτώβριο του 2017 σε κωμόπολη της Φθιώτιδας, με τον κατηγορούμενο να έχει προσπαθήσει να αρπάξει το αυτοκίνητο της γυναίκας του, όταν εκείνη κατέβηκε για να κλείσει την γκαραζόπορτα. Ο άνδρας, σύμφωνα με την παθούσα, την απώθησε βίαια και μπήκε στη θέση του οδηγού, ενώ εκείνη προσπαθούσε να τον σταματήσει πιάνοντας την πόρτα από το άνοιγμα του παραθύρου.

Τότε εκείνος φέρεται να της έπιασε το χέρι και να πάτησε το γκάζι (η μηχανή ήταν ήδη αναμμένη) σέρνοντας την άτυχη γυναίκα για 150 μέτρα!

Αποτέλεσμα ήταν αυτή να τραυματιστεί σε χέρια, πόδια και κεφάλι. Μάλιστα η αριστερή πίσω ρόδα του αυτοκινήτου, της πάτησε το δεξί της πόδι προκαλώντας της τραύμα.

Το Δικαστήριο δέχτηκε ότι ο κατηγορούμενος με την πράξη του αυτή θα μπορούσε να της είχε προκαλέσει βαριά σωματική βλάβη και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή.

Πηγή: lamiareport.gr

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr