search-button
cross-out

Φθιώτιδα: Θρήνος για 31χρονο εργάτη – Έπαθε ηλεκτροπληξία

Ο 31χρονος νεκρός εργάτης ήταν από το Καρπενήσι, ο οποίος δούλευε σε εργολαβία της ΔΕΗ
Φθιώτιδα: Θρήνος για 31χρονο εργάτη – Έπαθε ηλεκτροπληξία

Ο 31χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία κατά την ώρα της εργασίας του, ενώ καθάριζε τις γραμμές μεταφοράς από κλαδιά δέντρων.

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (8/7) στα ορεινά Μάρμαρα του Δήμου Μακρακώμης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του LamiaReport ο 31χρονος νεκρός εργάτης ήταν από το Καρπενήσι, ο οποίος δούλευε σε εργολαβία της ΔΕΗ. Το συνεργείο καθάριζε τις ηλεκτροφόρες γραμμές από κλαδιά δέντρων στο δρόμο Μάρμαρα – Ανατολή, όταν κάτω από άγνωστες, προς το παρόν, συνθήκες, ο γερανός ή κάποιο εργαλείο κοπής, ακούμπησε καλώδιο που βρισκόταν υπό τάση.

Τραγική ειρωνεία ότι ήταν η τελευταία ημέρα των εργασιών του συνεργείου στην περιοχή, καθώς είχε σχεδόν ολοκληρώσει τη δουλειά του.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο για τον άτυχο άνδρα και Σταθμός του ΑΤ Σπερχειάδας.

Μάλιστα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο από το ΚΥ Μακρακώμης, διασώστης του ΕΚΑΒ που είναι από τα Μάρμαρα και βρισκόταν στο χωριό, μετέβη στο σημείο προσπαθώντας να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα, ο θάνατος του οποίου φαίνεται ότι ήταν ακαριαίος.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr