search-button
cross-out

Φθιώτιδα: Το τραγικό παρελθόν των θυμάτων του διπλού πνιγμού στις Ράχες – Καταδικασμένος για δολοφονία και απόπειρα βιασμού ο άνδρας – Χαροκαμένη μάνα η γυναίκα

Μια απίστευτη ιστορία κρύβεται πίσω από τη διπλή τραγωδία στις ράχες της Φθιώτιδας, όπου δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό. Ο 56χρονος άνδρας που έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα, που βυθιζόταν, είχε καταδικαστεί για το φόνο ενός κοριτσιού πριν από περίπου 25 χρόνια.
Φθιώτιδα: Το τραγικό παρελθόν των θυμάτων του διπλού πνιγμού στις Ράχες – Καταδικασμένος για δολοφονία και απόπειρα βιασμού ο άνδρας – Χαροκαμένη μάνα η γυναίκα

Ειδικότερα, την άνοιξη του 1990 ο 56χρονος άνδρας που πνίγηκε σε παραλιακό χωριό της Φθιώτιδας, προσπαθώντας να σώσει μία 65χρονη γυναίκα, είχε κατηγορηθεί για την απόπειρα βιασμού και τη δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού ηλικίας 17- 18 ετών. Η κοπέλα τα καλοκαίρια παραθέριζε με τους γονείς της στην περιοχή, ενώ ο 56χρονος ήταν μόνιμος κάτοικος.

Το δικαστήριο αποφάσισε τη φυλάκιση του άνδρα, ο οποίος πριν λίγα χρόνια βγήκε από τη φυλακή κι επέστρεψε πάλι στο χωριό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, την ώρα που η 65χρονη γυναίκα καλούσε σε βοήθεια, ο 56χρονος βρίσκονταν σε μια καφετέρια του λιμανιού κι έσπευσε να την βοηθήσει.

Τραγικό όμως ήταν και το παρελθόν της άτυχης γυναίκας, που βίωνε το δικό της δράμα, καθώς πριν από περίπου δέκα χρόνια είχε χάσει την κόρη της σε δυστύχημα.

Το χρονικό της διπλής τραγωδίας
Η γυναίκα από τις Ράχες της Φθιώτιδας λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (07.06.23) ενώ έκανε μπάνιο ανοιχτά της παραλίας, άρχισε να καλεί σε βοήθεια, καθώς δεν μπορούσε να πλησιάσει την ακτή.

Τότε, ο 56χρονος συγχωριανός της έβγαλε τα ρούχα του έπεσε στη θάλασσα για να προσφέρει βοήθεια και να τη μεταφέρει στην ακτή.

Μάταια όμως, καθώς και οι δύο δεν κατάφεραν να βγουν στην ακτή και πνίγηκαν λίγα μέτρα από την παραλία.

Το Λιμεναρχείο Στυλίδας ερευνά την υπόθεση.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr