search-button
cross-out

Φθιώτιδα – Βγήκε από την εντατική και πέθανε – Συγκλονίζει ο αναπάντεχος θάνατος του 38χρονου πατέρα

Θρήνος στη Φθιώτιδα για τον 38χρονο πατέρα από τη Μαλεσίνα. Ο κορονοϊός τον έστειλε στην εντατική όπου παρέμεινε για 11 ημέρες. Όλα έδειχναν ότι θα βγει νικητής…
Φθιώτιδα –  Βγήκε από την εντατική και πέθανε – Συγκλονίζει ο αναπάντεχος θάνατος του 38χρονου πατέρα

Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξημέρωσε η μέρα στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Ένας νέος άνθρωπος 38 ετών από τη Μαλεσίνα κατέληξε στην Κλινική Covid από επιπλοκές που φαίνεται ότι του προκάλεσε η επικίνδυνη νόσος.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που λίγες ημέρες νωρίτερα (10/3) είχε κατορθώσει να βγει νικητής από τη ΜΕΘ. Εκεί, είχε δώσει μαζί με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό μια μεγάλη μάχη για 11 ημέρες και όλα έδειχναν ότι την είχε κερδίσει.

Αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Κλινική covid προκειμένου να αναρρώσει και να αρνητικοποιηθεί από τον ιό πριν γυρίσει σπίτι και στην αγαπημένη του οικογένεια, στην γυναίκα και στο παιδάκι του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, εντελώς ξαφνικά το πρωί της Παρασκευής  «κατέρρευσε» βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη τη Φθιώτιδα. Ακόμη και το προσωπικό του Νοσοκομείου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τη συγκεκριμένη απώλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να φανεί το ακριβές αίτιο που έκοψε τόσο ξαφνικά και πρόωρα το νήμα της ζωής του.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr