search-button
cross-out

«Γάζωσαν» τον 44χρονο με πάνω από 80 σφαίρες – Το καρτέρι θανάτου στο Νέο Κόσμο- Ήταν στόχος εκτελεστών από το 2018

Το θύμα είχε γλιτώσει τελευταία στιγμή από απόπειρα δολοφονίας στο λιμάνι του Πειραιά το 2018 - Βρέθηκε καμένο το τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι δράστες
«Γάζωσαν» τον 44χρονο με πάνω από 80 σφαίρες – Το καρτέρι θανάτου στο Νέο Κόσμο- Ήταν στόχος εκτελεστών από το 2018

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας βλέπουν οι Αρχές πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε αργά τη νύχτα στην περιοχή του Νέου Κόσμου με θύμα τον 44χρονο Β.Ζ., τον οποίο άγνωστοι γάζωσαν με περισσότερες από 80 σφαίρες.

Λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, οι δράστες πλησίασαν το αυτοκίνητο του 44χρονου, το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρεί, στη συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού, και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ

Ο 44χρονος έπεσε νεκρός στο έδαφος, ενώ το μαύρο τζιπ του γέμισε τρύπες από τους γεμιστήρες που άδειασαν οι εκτελεστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τζιπ που χρησιμοποίησαν οι δράστες επέβαιναν τουλάχιστον τρία άτομα, ενώ στο σημείο της εκτέλεσης οι Αστυνομικοί εντόπισαν 81 κάλυκες.

venzinadiko_dolofonia_maketa
venzinadiko_dolofonia__2_
venzinadiko_dolofonia__3_
venzinadiko_dolofonia__1_
Το θύμα ήταν γνωστό στις Αρχές, καθώς το 2018 είχε γίνει στόχος ένοπλης επίθεσης κοντά στο λιμάνι του Πειραιά. Τότε είχε σωθεί, καθώς το όπλο των παραλίγο δολοφόνων του είχε κολλήσει, αλλά και χάρη στην παρέμβαση των αστυνομικών, που του είχαν δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, οι Αστυνομικοί εντόπισαν στο Δαφνί το τζιπ των εκτελεστών, το οποίο έκαψαν στη λεωφόρο Αθηνών, προκειμένου να σβήσουν τα ίχνη τους και εξαφανίστηκαν.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη στιγμή της εκτέλεσης, καθώς και τις κινήσεις των δραστών πριν και μετά τη δολοφονία, ενώ εξετάζουν ως μάρτυρα έναν οδηγό ταξί, ο οποίος βρίσκοταν εκείνη την ώρα στο βενζινάδικο.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr