search-button
cross-out

Γέμισε ο τόπος λουλούδια, κλαίνε οι φίλοι του: Θρηνούν τον 19χρονο Αντώνη που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τον Ξανθόπουλο

Φαίνεται ότι στο τροχαίο ατύχημα εμπλέκεται και ένα τρίτο όχημα, του οποίου ο οδηγός φαίνεται να παρέβη το σήμα STOP πριν από τη στιγμή του μοιραίου ελιγμού.
Γέμισε ο τόπος λουλούδια, κλαίνε οι φίλοι του: Θρηνούν τον 19χρονο Αντώνη που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τον Ξανθόπουλο

Ο 20χρονος οδηγός του οχήματος αυτού νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει υποστεί διάσειση.

Στο Μενίδι επικρατεί θλίψη και οδύνη για τον χαμένο 19χρονο που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο ατύχημα της Τρίτης. Φίλοι του νεαρού άφησαν ένα λουλούδι στο σημείο του δυστυχήματος, εκφράζοντας την θλίψη τους για το τραγικό γεγονός. Επιπλέον, τοποθέτησαν μια φωτογραφία του στον ίδιο χώρο, αποτυπώνοντας τη μνήμη του.

Το αυτοκινητικό ατύχημα συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην οδό Δεκελείας. Συγκεκριμένα, το τζιπ που οδηγούσε ο νεαρός τραγουδιστής έμπλεξε σε πλαγιομέτωπη σύγκρουση με άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα ηλικίας 19 ετών. Από την σύγκρουση, ο οδηγός του οχήματος, επίσης 19 ετών, έχασε τη ζωή του, ενώ ο δεύτερος νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα.

ατύχημα

Πως συνέβη το εν λόγω ατύχημα;

Σύμφωνα με αναφορές από την Τροχαία, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, που φαίνεται ότι είχε αναπτύξει υψηλή ταχύτητα, προσπάθησε να αποφύγει ένα αυτοκίνητο που παρέβαινε το STOP, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί. Το αυτοκίνητο των 19 ετών, οι οποίοι κατευθύνονταν στην εργασία τους σε μία κάβα, προσέκρουσε σε μια κολώνα φωτισμού.

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που παρουσιάζει ο ALPHA, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του τραγουδιστή να κινείται με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα, να εισέρχεται στο αντίθετο ρεύμα στη λεωφόρο Δεκελείας στις Αχαρνές, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί προσκρούοντας με το μπροστινό μέρος σε ένα άλλο αυτοκίνητο.

Ο αδελφός του τραυματία μοιράστηκε τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του. «Ο αδελφός μου είναι σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική» αναφέρει ο αδελφός του τραυματία μιλώντας στο ALPHA.

«Οι γιατροί είναι σε αναμονή. Έχει χτυπήσει είναι σε κρίσιμη κατάσταση». Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, λέει «ο αδελφός μου είναι 19 ετών. Το δυστύχημα έγινε ενώ πήγαινε στη δουλειά του στις πέντε το πρωί με τον φίλο του. Με ειδοποίησαν ότι είναι στο νοσοκομείο».

enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr