search-button
cross-out

Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο Νορβηγός που σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό με μαχαιριά στο λαιμό

Κατηγορείται και για άλλα τρία αδικήματα
Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο Νορβηγός που σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό με μαχαιριά στο λαιμό

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο άσκησε η εισαγγελέας στον 44χρονο Νορβηγό που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό.

Επιπλέον, η εισαγγελέας άσκησε δίωξη για οπλοφορία και οπλοχρησία στον κατηγορούμενο, ο οποίος παραπέμφθηκε στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Ο  44χρονος Νορβηγός που μαχαίρωσε που συνελήφθη για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού και τον τραυματισμό του φίλου του, τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε μπαρ της ανατολικής Θεσσαλονίκης, μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Μπαίνοντας στα δικαστήρια δεν ανέφερε τίποτα στους δημοσιογράφους, ενώ φορούσε αλεξίσφαιρο.

Σύμφωνα με με τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Θοδωρή Καραγιάννη, ο 44χρονος υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει και ενημερώθηκε δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει και μάλιστα ενημερώθηκε από εκείνον χθες στις 18:30 για την κατάληξη που είχε το θύμα.

«Αναφορικά με τη θέση που έχει και την υποστήριξη που ακολουθεί, δεν αμφισβητεί το γεγονός, υπήρξε μία ανθρωποκτονία. Το μόνο το οποίο αμφισβητείται και είναι προς διερεύνηση είναι καταρχήν η θέση του ότι δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει και κατά δεύτερον η κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τόσο ο δράστης όσο και το σύνολο των εμπλεκομένων απο πλευρά μέθης, η ψυχική υγεία του δράστη και οι ακριβείς συνθήκες απο τις οποίες προήλθε και οδήγησε στο μοιραίο χτύπημα», ανέφερε ο ποινικολογος.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr