search-button
cross-out

Γιαγιά 12χρονης: Δεν πήρε τα 10.000 και τη συλλάβανε για 20 ευρώ;

Τη μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια υπερασπίστηκε η πεθερά της, τονίζοντας ότι «Δεν δέχτηκε τα 10.000 ευρώ που της έδινε η γυναίκα του 53χρονου και πούλησε το παιδί της για 20 ευρώ;».
Γιαγιά 12χρονης: Δεν πήρε τα 10.000 και τη συλλάβανε για 20 ευρώ;

«Βρήκανε λέει στο λογαριασμό της νύφης μου, ότι της τα έβαλε αυτός 20 ευρώ, τι είναι αυτό ρε παιδιά; Τι είναι αυτό;» αναρωτήθηκε η γιαγιά της 12χρονης, μαθαίνοντας για τη σύλληψη της γυναίκας.

Η γιαγιά της 12χρονης, αρνείται να πιστέψει ότι μπορεί η μητέρα του παιδιού το «πουλούσε»: «Αυτό μου είπανε γιατί έχω άνθρωπο εκεί πέρα, τώρα τον παίρνω και δεν τον βρίσκω που είναι στη ΓΑΔΑ. Για 20 ευρώ να τη συλλάβανε λέει, πούλαγε το παιδί της για 20 ευρώ; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Για 20 ευρώ να συλλάβουν τη γυναίκα, ότι ήταν μπλεγμένη; Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο;»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μάνα ήταν δυνατόν; Για 20 ευρώ; Εδώ πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα η γυναίκα του και δεν τα δέχτηκε, δεν πουλιέται λέει το παιδί μου , θα το πούλαγε για 20 ευρώ; Είναι δυνατόν; Είμαστε όλη η οικογένεια σε άσχημη κατάσταση, δεν μπορούμε, δεν είμαι καλά σήμερα θα πεθάνουμε. Είναι δυνατόν να συλλάβουνε τη μάνα; Τι θα τα κάνει τόσα παιδιά; Εγώ είμαι άρρωστη πώς να τα βγάλω πέρα;».

Πηγή:newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr