search-button
cross-out

Γιάννενα: Τα περίεργα ευρήματα στην εκτέλεση της πρωτοφανούς αυτοκτονίας, φωτογραφία ντοκουμέντο

Στα ακριβή αίτια και τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου άνδρα, η σορός του οποίου εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο δασάκι του Φρόντζου στα Γιάννενα προσπαθούν να φτάσουν οι άνδρες της ΕΛΑΣ που έχουν αναλάβει την υπόθεση.
Γιάννενα: Τα περίεργα ευρήματα στην εκτέλεση της πρωτοφανούς αυτοκτονίας, φωτογραφία ντοκουμέντο

Μπροστά σε μια εικόνα που παραπέμπει σε θρίλερ βρέθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος αντίκρισε σήμερα (22/3/24) το πρωί την μακάβρια σκηνή με τον νεκρό 50χρονο άνδρα στα Γιάννενα.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr, το κεφάλι αλλά και μέρος των ποδιών του άνδρα που κείτεται νεκρός είναι περασμένα μέσα σε σακούλες σκουπιδιών. Μάλιστα στο αριστερό του χέρι διακρίνονται οι χειροπέδες ενώ το άλλο είναι εντός της σακούλας σκουπιδιών κι εκτιμάται ότι είναι αυτό που πάτησε τη σκανδάλη του όπου για να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή άλλα και τους έμπειρους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία αν κι αρχικά πίσω από την υπόθεση οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ εκτιμούσαν ότι πρόκειται για εγκληματικής ενέργεια και μάλιστα έκαναν λόγο για μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Στο γεγονός αυτό συνέβαλε το μακάβριο εύρημα. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αρχικά, πως κάποιος άνθρωπος θα μπορούσε να δώσει τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τρόπο.

Ωστόσο τα πρώτα στοιχεία από την αυτοψία του ιατροδικαστή αλλά και το σημείωμα που βρέθηκε κάτω από το σώμα του 50χρονου άνδρα καταδεικνύουν ότι ο 50χρονος αφού έβαλε της σακούλες στο κεφάλι και στα πόδια του στη συνέχεια με το χέρι του που κρατούσε το όπλο το έβαλε μέσα από την σακούλα και αυτοπυροβολήθηκε.

Στο σημείωμα που άφησε πίσω του ο άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες μένει κοντά από το σημείο που βρέθηκε νεκρός, απευθύνονταν στους αστυνομικούς και τους έδινε οδηγίες πως να πιάσουν το όπλο προκειμένου να μην αυτοπυροβοληθούν και τραυματιστούν.

Την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ στα Γιάννενα και παρότι η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως αυτοκτονία, οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ ερευνούν κάθε στοιχείο προκειμένου να αποκλείσουν και το τελευταίο ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο άτομο πίσω από το θάνατο του 50χρονου.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr