search-button
cross-out

Γιάννης Ιωαννίδης: Το κλάμα του Νίκου Γκάλη στην αγκαλιά της συζύγου του «Ξανθού»- «Από δω και πέρα, εμείς θα είμαι ο μικρός αδελφός σου»

Ράγισαν και οι πέτρες στο Αλεξάνδρειο- Ο κόσμος αποχαιρέτισε τον Γιάννη Ιωαννίδη
Γιάννης Ιωαννίδης: Το κλάμα του Νίκου Γκάλη στην αγκαλιά της συζύγου του «Ξανθού»- «Από δω και πέρα, εμείς θα είμαι ο μικρός αδελφός σου»

«Θα μπορέσουμε μαζί»

«Νίκο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ζήσω από δω και πέρα», είπε στον Γκάλη, με τον ίδιο να της δίνει συγκλονιστική απάντηση: «Θα μπορέσεις να ζήσεις, θα μπορέσουμε μαζί. Από δω και πέρα, εμείς θα είμαστε η οικογένειά σου, εγώ και η δική μου οικογένεια θα σε αγκαλιάσουμε. Θα θυμάσαι πάντα τον Γιάννη και θα είμαι εγώ ο μικρός σου αδερφός».

Πολίτες, στενοί φίλοι, γνωστοί και σπουδαίες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο «Αλεξάνδρειο», όπου η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Ο Άρης αποχαιρέτησε τον προπονητή που άλλαξε την ιστορία της ομάδας και εν πολλοίς την πορεία του ελληνικού μπάσκετ. Ανάμεσα στους θρυλικούς βετεράνους, που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος ήταν συντετριμμένος και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. 

Ο εμβληματικός μπασκετμπολίστας αποθεώθηκε από τον κόσμο όταν έφτασε στο «Αλεξάνδρειο» και ο ίδιος λύγισε όταν συνάντησε τη χήρα του Γιάννη Ιωαννίδη, Γιούλα.

reader.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr