search-button
cross-out

Γιάννης Λαγός: Πως πέρασε την πρώτη νύχτα στην απομόνωση

Μεταφέρθηκε στις φυλακές Δομοκού
Γιάννης Λαγός: Πως πέρασε την πρώτη νύχτα στην απομόνωση

Στην απομόνωση πέρασε τη νύχτα ο Γιάννης Λαγός, αμέσως μετά την μεταγωγή του στις φυλακές του Δομοκού.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με το που πέρασε το κατώφλι των φυλακών, ακολουθήθηκε το αυστηρό πρωτόκολλο ασφαλείας που έχει να κάνει με τον covid.

Ο Γιάννης Λαγός, υποβλήθηκε αμέσως σε μοριακό τεστ και πέρασε τη νύχτα στην απομόνωση μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Για τη διαμονή του στη φυλακή, τα υπόλοιπα φυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν φαίνεται να ενοχλούνται από την παρουσία του, έστω κι αν έγινε ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής.

Ωστόσο ο ίδιος θα έχει την ευχέρεια να επιλέξει εάν τελικά θα είναι στο ίδιο κελί με κάποιο άλλο καταδικασμένο μέλος της Χρυσής Αυγής ή με άλλο ποινικό κρατούμενο.

Ο ίδιος φέρεται αποφασισμένος πάντως να ζητήσει εκ νέου αίτημα για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού, για να μπορεί όπως λέει να εξασκεί τα Ευρωβουλευτά του καθήκοντα. Κάτι που είναι δύσκολο καθώς ο Κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων και όχι καταδικασμένων, και το βασικότερο, το 70% των κρατουμένων είναι αλλοδαποί και υπάρχει προβληματισμός για την ασφάλειά του, λόγω ρατσιστικής δράσης της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr