search-button
cross-out

Γιαννιτσά – Δυστύχημα σε αγώνα Motocross: «Έτσι ήθελε ο Θεός», συγκλονίζει ο πατέρας του 27χρονου

Θρήνος στα Γιαννιτσά καθώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 27χρονος Αλέξανδρος Γεωργαντάς ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 18 Οκτωβρίου σε αγώνα motocross.
Γιαννιτσά – Δυστύχημα σε αγώνα Motocross: «Έτσι ήθελε ο Θεός», συγκλονίζει ο πατέρας του 27χρονου

O άνδρας νοσηλευόταν από την πρώτη στιγμή σε κρίσιμη κατάσταση ωστόσο μετά από πολυήμερη μάχη στην Εντατική κατέληξε. Ο 27χρονος είχε τραυματιστεί μαζί με ένα ακόμη νεαρό, 16 ετών, η κατάσταση του οποίου παρουσιάζει βελτίωση. Η τραγική είδηση ανακοινώθηκε το πρωί από τους θεράποντες γιατρούς στον πατέρα του.

«Κάναμε δύο τεστ εγκεφαλικού θανάτου και αυτό τίποτα άλλο. Και τα δύο ήταν θετικά οπότε δεν υπάρχει γυρισμός», ανέφερε συντετριμμένος ο πατέρας του 27χρονου στο Mega. Όλες αυτές τις μέρες, ο ίδιος προσευχόταν για ένα θαύμα που όμως δεν έγινε. Από την πρώτη στιγμή, οι γιατροί είχαν επισημάνει τη σοβαρότητα της κατάστασης του παιδιού του, με τις ελπίδες τα τελευταία 24ωρα να αρχίζουν να εξανεμίζονται. «Έτσι ήθελε ο Θεός, τι να κάνω. Δεν υπάρχει γυρισμός», πρόσθεσε ο πατέρας του 27χρονου.

Την τραγική είδηση πληροφορήθηκε το πρωί και ο πατέρας του δεύτερου τραυματία. Του 16χρονου παιδιού που παραμένει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης εδώ και 17 μέρες, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. «Ο μικρός αποσωληνώθηκε, είναι καλύτερα μέρα με τη μέρα, θέλει να φύγει οπωσδήποτε, τίποτα να γίνει η μαγνητική για να τον βγάλουνε», τονίζει ο πατέρας του 16χρονου.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr