search-button
cross-out

Γιώργος Καραϊβάζ: Ένας χρόνος από τη δολοφονία του δημοσιογράφου-Συγκίνηση στο σημείο που έχασε τη ζωή του

Μνημόσυνο και τρισάγιο στη μνήμη του αστυνομικού συντάκτη
Γιώργος Καραϊβάζ: Ένας χρόνος από τη δολοφονία του δημοσιογράφου-Συγκίνηση στο σημείο που έχασε τη ζωή του

Σαν σήμερα, 9 Απριλίου του 2021, ο Γιώργος Καραϊβάζ πέφτει νεκρός έξω από το σπίτι του στον Άλιμο από πυρά αγνώστων. 

Ένα χρόνο μετά την εκτέλεση του γνωστού δημοσιογράφου, τελέστηκε το μνημόσυνο στη μνήμη του σε στενό οικογενειακό κύκλο στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ. Εκεί ήταν η σύζυγός του, Στάθα αλλά και ο γιος του.

Στάθα Καραϊβάζ

Στη συνέχεια, φίλοι και συγγενείς του Γιώργου Καραϊβάζ πραγματοποίησαν τριάγιο στο σημείο της δολοφονίας του. Φυσικά, εκεί βρέθηκε και η Ζήνα Κουτσελίνη μαζί τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οποία αποτέλεσε την τελευταία επαγγελματική «οικογένεια» του αστυνομικού συντάκτη.

Η Στάθα Καραϊβάζ στο τρισάγιο στη μνήμη του δημοσιογράφου

Η Ζήνα Κουτσελίνη στο τρισάγιο για τον Γιώργο Καραϊβάζ

Συγκινημένοι όλοι τους άφησαν λίγο λουλούδια στο μνημείο του Γιώργου Καραϊβάζ και είπαν μερικά λόγια στη μνήμη του. «Ένας χρόνος μετά χωρίς πολλές αλλαγές και χωρίς πολλές αλήθειες για αυτή τη στυγερή δολοφονία. Ο Γιώργος μας λείπει» δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη της.

«Η πολιτεία οφείλει να διατηρήσει σε κύρια προτεραιότητα της την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος στο πρόσωπο του Γιώργου Καραϊβάζ διασφαλίζοντας έτσι έμπρακτα τον σεβασμό της, στο ύψιστο δικαίωμα της Ελευθεροτυπίας» έγραψε η σύζυγος του 53χρονου δημοσιογράφου, σε ανάρτησή της στο Facebook.

Τρισάγιο Γιώργου Καραϊβάζ

Γιώργος Καραϊβάζ: Η δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο

Μνημείο Γιώργου Καραϊβάζ

Ο 53χρονος Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε από δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανάκι και τον πυροβόλησαν. Το συμβόλαιο θανάτου πήρε μέρος λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του, ενώ οι δολοφόνοι κατάφεραν να διαφύγουν και μέχρι σήμερα παραμένουν άγνωστοι.

Ο αστυνομικός ρεπόρτερ το μεσημέρι της Παρασκευής της 9ης Απριλίου έφυγε από το studio της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Στις 2:20 έφτασε στον Άλιμο και με το που βγήκε από το αυτοκίνητό του, ο ένας εκ των δύο ανδρών τον πυροβόλησε με 13 σφαίρες σε κοντινή απόσταση και χρησιμοποιώντας όπλο με σιγαστήρα.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr