search-button
cross-out

Γιώργος Καραϊβάζ: Πώς η αστυνομία έφτασε στους δυο συλληφθέντες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου

Tα στοιχεία που οδήγησαν τις Αρχές στα ίχνη των δύο δραστών που εμπλέκονται στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.
Γιώργος Καραϊβάζ: Πώς η αστυνομία έφτασε στους δυο συλληφθέντες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου

Κάθε κάμερα ασφαλείας εξεταζόταν με μεγάλη προσοχή προκειμένου η Αστυνομία να φτάσει στους δύο συνεργούς των δολοφόνων του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Προηγήθηκε ο εντοπισμός μιας μηχανής και στη συνέχεια ένα λευκό βαν. Στοιχεία που συνδυάστηκαν με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και τα άτομα που βρίσκονταν στην περιοχή εκείνη τη μέρα εκείνα τα λεπτά.

Ενα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι πως το ίδιο λευκό όχημα εντοπίζεται και την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβαζ.

Εξετάζεται το ενδέχομενο οι δράστες να πήγαν εκείνη τη μέρα για κατόπτευση χώρου ή μπορεί ακόμα και να ματαίωσαν την εκτέλεση. Οι κάμερες ασφαλείας έχουν «συλλάβει» όλη τη διαδρομή διαφυγής τους και τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι άνδρες της ασφάλειας είναι «δεμένα».

Ποιοι είναι οι δύο συλληφθέντες

Οι συλληφθέντες είναι δυο Ελληνες 40 και 48 ετών , αδέρφια με τα αρχικά Ι.Λ και Ε.Λ.

Ο πρώτος μένει στη Νίκαια και ο δεύτερος στον Νέο Βουτζά.

Οι πληροφορίες μέχρι τώρα λένε ότι δεν πρόκειται για τους εκτελεστές αλλά για τους συνεργούς των δολοφόνων που φέρεται να τους συνόδευαν με ένα λευκό βαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι ο ένας απο τους δυο έχει άμεση εμπλοκή και με την εκτέλεση του «Dirty Harry» στο Γαλάτσι.

Τώρα οι άνδρες του ανθρωποκτονιών αναζητούν ακόμη δυο πρόσωπα και όπως φαίνεται είναι θέμα χρόνου να δούμε και άλλες συλλήψεις.

«Αρχίζει να δικαιώνεται η μνήμη του» – Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ στο Newsbomb.gr

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ, μετά τις δύο συλλήψεις στις οποίες προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για τη δολοφονία του συζύγου της Γιώργου Καραϊβάζδήλωσε στο Newsbomb.gr: «Αρχίζει να δικαιώνεται η μνήμη του Γιώργου. Eυχαριστώ την ελληνική αστυνομία».

Η ανακοίνωση του Τάκη Θεοδωρικάκου για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Σε δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ το 2021 προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Είχε προηγηθεί ένταλμα σύλληψης για τους δύο κατηγορούμενους, ενώ οι Αρχές τους συνέλαβαν σήμερα Παρασκευή (28/04).

Αναλυτικά ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε:

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει.

Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας.

Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, αμέσως μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, του 30ου Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών, δύο ημεδαποί, 40 και 48 ετών, κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που τελέστηκε την 9 Απριλίου 2021.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr