search-button
cross-out

Γιώργος Καραϊβάζ: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ – Τι λένε για το επίμαχο βίντεο

Τρία περίπου 24ωρα μετά την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η κοινωνία είναι ακόμα συγκλονισμένη
Γιώργος Καραϊβάζ: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ – Τι λένε για το επίμαχο βίντεο

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από σήμερα Δευτέρα οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Αλιμο το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Απριλίου. Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται τόσο στην εύρεση των δύο εκτελεστών που πυροβόλησαν 13 φορές τον αστυνομικό συντάκτη αλλά κυρίως στο να ανακαλύψουν τον ηθικό αυτουργό που έδωσε την εντολή «υπέγραψε» το «συμβόλαιο θανάτου». Τρία περίπου 24ωρα έπειτα από την εγκληματική ενέργεια που συγκλόνισε ολόκληρο το πανελλήνιο, τα αγαπημένα πρόσωπα του θύματος είναι ακόμα σοκαρισμένα, ωστόσο σιγά σιγά θα κληθούν να δώσουν στις Αρχές όλες τις πληροφορίες που θα βοηθήσουν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του OPEN TV, η Μίνα Καραμήτρου σχολίασε τον ρόλο που παίζουν οι κάμερες στο έργο της αστυνομίας για την σύλληψη των δραστών. Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι κάμερες δεν μπορούν να προδώσουν ακριβώς τους δολοφόνους, μπορούν όμως να δείξουν την διαδρομή που ακολούθησαν ώστε οι Αρχές να επικοινωνήσουν με ανθρώπους που ίσως τους είδαν κατά την διαδρομή τους χωρίς τα πρόσωπά τους να είναι ακόμα καλυμμένα. «Σπάνια οι κάμερες θα “μαρτυρήσουν” τον δράστη. Από σήμερα η αστυνομία θα προχωρήσει στην ουσία της υπόθεσης. Οι μέρες που πέρασαν ήταν δύσκολες για όλους και κυρίως για την οικογένεια», είπε.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr