search-button
cross-out

Γιώργος Καραϊβάζ: «Προσπάθησαν να τον σκοτώσουν και την προηγούμενη μέρα», λέει ο Καλλιακμάνης

Γιώργος Καραϊβάζ: «Προσπάθησαν να τον σκοτώσουν και την προηγούμενη μέρα», λέει ο Καλλιακμάνης

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής αποκάλυψε και τον λόγο που δεν το έκαναν
Περισσότερος λεπτομέρειες για τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, έδωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Ο Γιώργος Καλλιακμάνης αποκάλυψε ότι και την προηγούμενη μέρα ήταν έτοιμοι να εκτελέσουν τον δημοσιογράφο, αλλά η παρουσία της γυναίκας του τους απέτρεψε

«Η δικογραφία αναφέρει τρία ακόμα άτομα, για τα οποία όμως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψη τους. Ήταν σίγουρα τρία άτομα τη στιγμή της δολοφονίας, οι δύο στο λευκό βαν και ο ένας στο σκουτεράκι, όμως ενδεχομένως στο βαν να υπήρχαν και άλλα άτομα» είπε αρχικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» στον ΑΝΤ1.

Ακόμη, όπως τόνισε, «ο Γιώργος είχε ήδη μιλήσει στην αστυνομία για κάποια θέματα και ο τρόπος που δολοφονήθηκε δείχνει ότι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα. Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για τους συλληφθέντες, με το στίγμα του κινητού τους τη στιγμή της δολοφονίας να είναι ένα από τα βασικά». Ενώ επεσήμανε πως “όταν συνελήφθησαν φάνηκε σα να το περίμεναν…

«Είναι δεδομένο ότι προσπάθησαν να τον σκοτώσουν την προηγούμενη μέρα, αλλά δεν το έκαναν λόγω της συζύγου του» είπε ακόμη ο κ. Καλλιακμάνης.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, αναφέρθηκε επίσης και στα περιστατικά με τους μπράβους της νύχτας.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr