search-button
cross-out

Γιώργος Τράγκας: Μυστήριο με τις 10 ράβδους χρυσού και πώς τις απέκτησε

Αποδείχθηκε ότι ο εκλιπών είναι φορολογικός κάτοικος Ελλάδας
Γιώργος Τράγκας: Μυστήριο με τις 10 ράβδους χρυσού και πώς τις απέκτησε

Έρευνες γίνονται και γύρω από τις 10 ράβδους χρυσού που έχουν βρεθεί σε τραπεζική θυρίδα του Γιώργου Τράγκα στο εξωτερικό, καθώς η απόκτησή τους θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη. Αναζητούνται τα χαρτιά που θα δικαιολογούν την κατοχή τους από τον εκλιπών δημοσιογράφο. Πρόκειται για ένα μυστήριο στην παρούσα φάση.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή Live News του Mega, πλέον στην Ευρώπη δεν δίνονται ράβδοι χρυσού σε όσους θέλους να αγοράσουν, αλλά στον κάτοχό τους ένα χαρτί ότι είναι δικοί του. Μπορούν να αγοραστούν και να τους πάρει στο… χέρι μόνος από χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Το σίγουρο είναι ότι έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών η αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα, μετά τον θάνατό του και το άνοιγμα της διαθήκης του, σχετικά για νομιμοποιήσεις παράνομων εσόδων και ξέπλυμα χρήματος.

Με πόρισμα των Αρχών, το ενδεχόμενο ο δημοσιογράφος να θεωρούνταν φορολογικός κάτοικος Μονακό, κάτι που θα εμπόδιζε τους ελέγχους στην περιουσία του, απορρίπτεται.

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν φορολογικός κάτοικος Ελλάδας που σημαίνει ότι φορολογείτο στην Ελλάδα, συνεπώς η περιουσία τόσο στη χώρα όσο και εκτός τίθεται από την εξέταση των Αρχών.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν ταξίδια σε Γαλλία και ΗΠΑ, προκειμένου να γίνει επιτόπια διαπίστωση των περιουσιακών στοιχείων του δημοσιογράφου.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr