search-button
cross-out

Γηροκομείο στα Χανιά: Σήμερα οι απολογίες για το κολαστήριο ψυχών – Η κυνική δήλωση της ιδιοκτήτριας- «Θα απολογηθώ εγώ γιατί τους πήρε ο Χάρος;»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το γηροκομείο στα Χανιά, όπου πιθανότατα εκατοντάδες άνθρωποι πέθαναν από την κακομεταχείριση τα τελευταία χρόνια. Οι επτά συλληφθέντες για την υπόθεση αναμένεται να περάσουν σήμερα την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες που τους αποδίδονται.
Γηροκομείο στα Χανιά: Σήμερα οι απολογίες για το κολαστήριο ψυχών – Η κυνική δήλωση της ιδιοκτήτριας- «Θα απολογηθώ εγώ γιατί τους πήρε ο Χάρος;»

Την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Χανίων πέρασαν πρώτες – νωρίς το πρωί – οι δύο ιδιοκτήτριες του γηροκομείου. Στη συνέχεια, και στη διάρκεια της ημέρας θα ακολουθήσουν οι απολογίες και των υπόλοιπων πέντε. Οι επτά συλληφθέντες θα απολογηθούν τμηματικά ενώπιον του ανακριτή για τις πράξεις τους και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία θα υπάρξει και η οριστική απόφαση για την προφυλάκισή τους.

Και οι επτά συλληφθέντες κατηγορούνται από κοινού για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση αλλά και για ανθρωποκτονίες τελεσθείσες εκ προθέσεως, με ενδεχόμενο δόλο και δια παραλείψεως κατά συρροή και σε απόπειρα, για συνολικά τριάντα θανάτους ηλικιωμένων από το 2009 έως το 2021 και οκτώ απόπειρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου, η οποία έκανε μια ιδιαίτερα κυνική λέγοντας: «Θα απολογηθώ εγώ γιατί τους πήρε ο Χάρος;».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr