search-button
cross-out

«Γης Μαδιάμ» τα έκανε νεαρός σε πολυκατοικία – Έντρομοι κάτοικοι καλούσαν για βοήθεια

Πετούσε οικοσκευές από το μπαλκόνι – Κατέστρεψε την είσοδο της πολυκατοικίας
«Γης Μαδιάμ» τα έκανε νεαρός σε πολυκατοικία – Έντρομοι κάτοικοι καλούσαν για βοήθεια

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες το απόγευμα σε γειτονιά του Ηρακλείου όταν ένας άνδρας σε κατάσταση αμόκ προκάλεσε πανικό σε πολυκατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όταν ο 27χρονος άνδρας που έμενε στον β’ όροφο της πολυκατοικίας άρχισε να πετάει από το μπαλκόνι του διάφορες οικοσκευές.

polykatoikia-sosto

Οι γείτονες έντρομοι βγήκαν να δουν τι συμβαίνει και είδαν τις συσκευές να πέφτουν στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας ενώ στη συνέχεια είδαν τον 27χρονο να κατεβαίνει στην είσοδο και να καταστρέφει ότι έβρισκε μπροστά του.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του cretapost, η κεντρική πόρτα έχει σπάσει ενώ ο 27χρονος κατέστρεψε και το ρολόι της ΔΕΗ.

polykatoikia-sosto1

Οι κάτοικοι κάλεσαν αμέσως για βοήθεια με τις αρχές να σπεύδουν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν ακινητοποίησαν τον 27χρονο και τον μετέφεραν στον εισαγγελέα Ηρακλείου. Εκείνος διέταξε την άμεση μεταφορά του στην Ψυχιατρική κλινική όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr