search-button
cross-out

Γκάζι: Είμαι τυχερός που ζω, λέει ο 28χρονος Κρητικός που επιβίωσε των πυροβολισμών

«Η χειρότερη εμπειρία της ζωή μας συνεχίζεται με τη νοσηλεία του φίλου μας» είπε ο 28χρονος
Γκάζι: Είμαι τυχερός που ζω, λέει ο 28χρονος Κρητικός που επιβίωσε των πυροβολισμών

Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι και όσοι από την παρέα των Κρητικώνε είναι υγιείς, επιστρέφουν στα σπίτια τους.

Ο 28χρονος Γιάννης -μικρός αδερφός του νιόπαντρου Δημήτρη που δέχθηκε σφαίρες- έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ηράκλειο προσπαθώντας να συνεχίσει τη ζωή του.

Ο Γιάννης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του στα Μάλια, ο αδερφός του νοσηλεύεται σε καταστολή στην Αθήνα και ο φίλος τους Φραγκίσκος υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην γνάθο.

Ο Γιάννης είπε στην Κρήτη TV : «Νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός και δεν έπαθα ζημιά. Είναι η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου και θα συνεχίσει εφόσον ο αδερφός μου είναι μέσα στο νοσοκομείο και μέχρι να ξεχαστεί θα περάσουν χρόνια. Όλοι έχουμε το μυαλό μας στο Δημήτρη. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου αλλά η νοσηλεία του θα πάρει πολύ καιρό.

Για να ξυπνήσει το μίνιμουμ λένε οι γιατροί θα πάρει 10 μέρες γιατί είναι σε καταστολή. Η αγάπη που έχουμε εισπράξει είναι τεράστια. Είναι απίστευτα και μας έχουν συγκινήσει».

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr