search-button
cross-out

Γλυφάδα: Προφυλακιστέος ο άνδρας που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του-Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα!

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο 51χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του συντρόφου της μητέρας του το πρωί της Πέμπτης στη Γλυφάδα ενώπιον της ανακρίτριας.
Γλυφάδα: Προφυλακιστέος ο άνδρας που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του-Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα!

Ο καθ´ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στη Γλυφάδα, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, σε δήλωσή προς τους δημοσιογράφους εμφανίστηκε κυνικός και προκλητικός, αναφέροντας «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα. Στα 31 μου χρόνια αυτός ο άνθρωπος μου κατέστρεψε τη ζωή».

Υπενθυμίζεται, πως ο δράστης είχε ομολογήσει από την αρχή το έγκλημα στους αστυνομικούς και δήλωνε αποφασισμένος να σκοτώσει τον 66χρονο που ήταν σύντροφος της μητέρας τους για περισσότερο από 20 χρόνια.

Ο δράστης θεωρούσε υπεύθυνο τον 66χρονο για το γεγονός ότι είχε μείνει εκτός της περιουσίας της μητέρας του. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Δανία και είχε επιστρέψει υπό άκρα μυστικότητα στη χώρα μας πριν δύο μήνες. Η ίδια του η μητέρα δήλωσε στους αστυνομικούς πως δεν ήξερε καν ότι ο γιος της επέστρεψε στην Ελλάδα.

«Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Ήξερα την ώρα που έρχεται στη δουλειά και του είχα στήσει καρτέρι. Με είχαν αφήσει έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς…

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr