search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί 15 τ.μ. του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην ΣΤ΄ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού (Photos)

Σε ένα κελί 15 τετραγωνικών μέτρων της ΣΤ΄ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού κρατείται ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που σόκαρε το Πανελλήνιο με τη δολοφονία της Καρολάιν
Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί 15 τ.μ. του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην ΣΤ΄ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού (Photos)

Σε αυτό το κελί 15 τετραγωνικών μέτρων της ΣΤ΄ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού κρατείται ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Δύο διπλά κρεβάτια, δύο τραπεζάκια, μία μικρή βιβλιοθήκη, ψυγείο, κουζινάκι, τουαλέτα και μπάνιο.

Τρεις ακόμη συγκρατούμενοι, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος υπόδικος για εισαγωγή ναρκωτικών σε φυλακές, ένας ακόμη για λαθρεμπόριο και το τρίτος για υπόθεση ναρκωτικών ουσιών.

Έχει περάσει ήδη τρία 24ωρα στις φυλακές, φαίνεται να είναι συνειδητοποιημένος για τις αποτρόπαιες πράξεις του, εμφανίζεται ψύχραιμος και ανέκφραστος. Στην πρώτη συνάντησή του για την καθιερωμένη συνέντευξη από τη διευθύντρια του Κ1 Καταστήματος Κράτησης, Μαίρη Στέφη, το μόνο που ζήτησε είναι να κάνει… μεροκάματα “για να περνάει την ώρα του” και να μειώσει με αυτόν τον τρόπο την ποινή κάθειρξης που θα του επιβληθεί.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στην πτέρυγα είναι αυξημένης προστασίας ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Βρείτε μου να κάνω μια δουλειά για να περνάει η ώρα μου” φέρεται να είπε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, αφού ενημερώθηκε για το πρόγραμμα της φυλακής. Ζήτησε διευκρινήσεις για τον τρόπο επικοινωνίας με τον… έξω κόσμο, για τα επισκεπτήρια που μπορεί να δέχεται και τις συνθήκες προαυλισμού του.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η συγκεκριμένη πτέρυγα είναι αυξημένης προστασίας (πρώην VIP), για κρατούμενους που χρήζουν προστασίας, είτε από τους άλλους είτε από τον εαυτό τους, ενώ όλοι έχουν διαπράξει αδικήματα χαμηλής έντασης, γι’ αυτό βρίσκονται μακριά από τους βαρυποινίτες και τις λεγόμενες “σκληρές πτέρυγες”.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Το κελί του βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από αυτά του Μένιου Φουρθιώτη και του Δημήτρη Κουτσολιούτσου της “Folli Follie”, ενώ στην ίδια πτέρυγα αλλά σε απόσταση είναι το κελί του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού. Όλοι οι κρατούμενοι προαυλίζονται μαζί στον χώρο της πτέρυγας πρωί και απόγευμα, για αρκετή ώρα, χρόνος που επιμηκύνεται λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Παραμένει συνεχώς επιτηρούμενος από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr