search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Δείτε το νέο βίντεο με τον Αναγνωστόπουλο στη φυλακή – Πλήρως προσαρμοσμένος στο περιβάλλον

Πλήρως προσαρμοσμένος στη νέα καθημερινότητα του στη φυλακή φαίνεται ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά
Γλυκά Νερά: Δείτε το νέο βίντεο με τον Αναγνωστόπουλο στη φυλακή – Πλήρως προσαρμοσμένος στο περιβάλλον

Νέες εικόνες από τις κινήσεις του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου μέσα στη φυλακή έρχονται στη δημοσιότητα με τον δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν να εμφανίζεται πλήρως προσαρμοσμένος στην καθημερινότητά του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε το STAR o 33χρονος πιλότος φαίνεται ήρεμος και ατάραχος.

<div

>

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρατείται στη ΣΤ΄ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μετά την προφυλάκισή του καθώς ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς.
Ο 33χρονος καθημερινά επικοινωνεί με τον δικηγόρο και την οικογένειά του.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να κάνει ένα από τα τηλεφωνήματα που δικαιούται και αυτό ήταν είτε προς τον δικηγόρο του, είτε προς την οικογένειά του.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν κρατείται στη λεγόμενη «VIP» πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, είναι σε ένα κελί μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους (κρίθηκαν ένοχοι για υποθέσεις ναρκωτικών) ενώ στην ίδια πτέρυγα είναι και ο Μένιος Φουρθιώτης.

Υπενθυμίζεται, δε, ότι ο 33χρονος από την πρώτη ημέρα είχε ζητήσει να εργάζεται στις φυλακές για να περνάει ο χρόνος του, όπως είπε…

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr