search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω το εγγόνι μου αγκαλιά», λέει η γιαγιά της μικρής Λυδίας

Μια νέα αρχή στην Αλόννησο κάνει η μικρή Λυδία, η κόρη της Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.
Γλυκά Νερά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω το εγγόνι μου αγκαλιά», λέει η γιαγιά της μικρής Λυδίας

Θα μεγαλώνει με τη γιαγιά της αφήνοντας μακριά όσα δυσάρεστα σημάδεψαν την ευαίσθητη ψυχή της. Την κάνει βόλτα στο μπαλκόνι κρατώντας την σφιχτά δίνοντας της μια αίσθηση ασφάλειας.

Στο νησί μοναδικό θέμα συζήτησης είναι το πώς θα μεγαλώσει τώρα η μικρή Λυδία ενώ η γιαγιά της είναι ευτυχισμένη που η εγγονή της θα βρίσκεται πια σε ένα ήρεμο περιβάλλον και τα πρώτα της λόγια, όπως τα μετέφερε φίλη της οικογένειας είναι γεμάτα αγάπη για την Λυδία

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω το εγγόνι μου στην αγκαλιά μου. Η μόνη μου επιθυμία είναι να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον. Ανυπομονώ να αρχίσω να την βγάζω βόλτες έξω και να την πηγαίνω στην παιδική χαρά», ανέφερε.

Σε λίγο καιρό η μικρή θα παίξει μαζί με τα άλλα παιδιά του νησιού σε αυτή την παιδική χαρά, ενώ αυτό είναι το νηπιαγωγείο που θα πάει, το ίδιο νηπιαγωγείο που πήγε και η Κάρολαϊν.

Οι δάσκαλοι του νησιού θυμούνται ακόμα την Καρολάιν και λένε πως και η μικρή Λυδία θα έχει την ίδια αγάπη που έδειξαν στην μητέρα της όταν την είχαν μαθήτρια.

Την ίδια ώρα στο νησί η οργή για τον τρόπο που χάθηκε η Κάρολαϊν δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα.

Από την άλλη ελπίδα των κατοίκων είναι πως τώρα με την γιαγιά της Καρολάιν η Λυδία θα μεγαλώσει μες την καλύτερη τρόπο και θα μπορέσει να αφήσει πίσω της όλες τις δυσάρεστες αναμνήσεις.

Άλλωστε όπως λένε οι κάτοικοι ο τόπος τους είναι το ιδανικό μέρος για να μεγαλώσει κάθε παιδί.

Ευχή όλων είναι η μικρή Λυδία που θα μένει στο σπίτι που μεγάλωσε και η Κάρολαϊν και θα παίζει στην ίδια παιδική χαρά να έχει μια ευτυχισμένη ζωή από εδώ και πέρα.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr