search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Έξι μέρες πριν τη δολοφονία αγόρασε ο Αναγνωστόπουλος το οικόπεδο – Με χρήματα της μητέρας της Καρολάιν

"Πλήρωσε το οικόπεδο που αγόρασε στο όνομά του, νομίζω έξι μέρες πριν τη δολοφονία", σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.
Γλυκά Νερά: Έξι μέρες πριν τη δολοφονία αγόρασε ο Αναγνωστόπουλος το οικόπεδο – Με χρήματα της μητέρας της Καρολάιν

“Κρίσιμη” χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ο δικηγόρος της οικογένειας της ΚαρολάινΑθανάσιος Χαρμάνης, τονίζοντας ότι “η αγωνία έχει κορυφωθεί αναμένοντας την απόφαση της κυρίας Εισαγγελέως”. Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται η απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού.

Στην εισαγγελική διάταξη δεν θα μπορεί να ασκηθεί έφεση και θα έχει ισχύ μέχρι την απόφαση για την οριστική επιμέλεια, που θα εκδοθεί το Σεπτέμβριο από το δικαστήριο.

Ο δικηγόρος βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλόννησο με τους γονείς της δολοφονηθείσας. Περιγράφοντας στον ΑΝΤ1 τα συναισθήματά τους, έκανε λόγο για “απέραντη θλίψη εμπλουτισμένη με οργή“.

Ο Αναγνωστόπουλος αγόρασε το οικόπεδο έξι ημέρες πριν τη δολοφονία, με χρήματα της μητέρας της Καρολάιν

“Δεν είναι απλό πράγμα, είναι πολύ τραγικό να αγκαλιάζει το δολοφόνο του παιδιού της”, συμπλήρωσε και επιβεβαίωσε τα όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες για την πληρωμή του φέρετρου από τη μητέρα, με απαίτηση του καθ’ομολογία δράστη.

Ζήτησε και πλήρωσε η μητέρα την αξία του φέρετρου και τα έξοδα μεταφοράς, που ήταν 2.000 ευρώ. Αυτό είναι το λιγότερο, εδώ πλήρωσε το οικόπεδο που αγόρασε στο όνομά του νομίζω έξι μέρες πριν τη δολοφονία“, σημείωσε ο δικηγόρος εξηγώντας ότι, μέχρι στιγμής δεν έχει ασχοληθεί με το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης, αφού προτεραιότητα αυτήν τη στιγμή έχει η επιμέλεια του παιδιού.

“Το μόνο που τους απασχολεί είναι το ‘γιατί’”, σημείωσε, εκτιμώντας ότι, “το ‘γιατί’ βρίσκεται στα χέρια του Ανακριτή και του Εισαγγελέα και να είστε βέβαιοι ότι θα βρεθεί.

Ερωτηθείς γιατί η Καρολάιν δεν είχε πει στη μητέρα της ότι δεν ήταν καλά με τον σύζυγό της, απάντησε ότι ήταν λόγω αποστάσεως και κορονοϊού, αφού δεν μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο, εκτός από την στεναχωρήσει.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΠΙΛΟΤΟΣ

“Θα ακούσουμε κι άλλα πράγματα”

Σχετικά με την επικοινωνία των δύο οικογενειών, παραδέχθηκε ότι, “μέχρι την περασμένη Τέταρτη υπήρχε συνεννόηση και τότε συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε”, ξεκαθάρισε όμως ότι, “αν πάρουν την επιμέλεια δεν θα υπάρχει κανένα εμπόδιο με την οικογένεια του δολοφόνου, που έχει και σπίτι στο νησί”.

Επιβεβαίωσε επίσης ότι, η μητέρα της Καρολάιν έδινε στο ζευγάρι 1000 ευρώ το μήνα, προαναγγέλλοντας ότι, “θα ακούσουμε κι άλλα πράγματα”.

Επίσης, επιβεβαίωσε ότι, “το παιδί η άλλη του γιαγιά το αγκάλιασε τη μέρα της δολοφονίας”.

Ο Αναγνωστόπουλος ανακοίνωσε στη μητέρα τον θάνατο της Καρολάιν

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Χαρμάνης είπε ότι η μητέρα της Καρολάιν είναι ένα ψυχικό ράκος και σχεδόν λιποθύμησε όταν ο δολοφόνος, “τότε ήταν ο τεθλιμμένος σύζυγος”, της τηλεφώνησε και της είπε ότι τους λήστεψαν και σκότωσαν την κόρη της.

Έφυγε αμέσως για την Αθήνα, “πλήρωσε το φέρετρο και γύρισε στην Αλόννησο να θάψει το παιδί της“, τόνισε ο δικηγόρος.

Η οικογένεια της Καρολάιν ζητεί την αποκλειστική κηδεμονία ενώ η οικογένεια του Αναγνωστόπουλου ζητεί συνεπιμέλεια βάσει της οποίας το παιδί θα ζει έξι μήνες μαζί της στην Αθήνα και έξι στην Αλόννησο.

“Η οικογένεια της Καρολάιν το περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά. Η Αλόννησος το περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά αυτό το παιδί. Θα του δώσει αγάπη”, δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Σήμερα” επισημαίνοντας την ανάγκη το παιδί να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον σταθερό.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr