search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Ένοχος ομόφωνα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Με ομόφωνη ετυμηγορία το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας έκρινε ένοχο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της Κορολάιν, της θανάτωσης της Ροξυ και για τα πλημμελήματα της ψευδούς κατάθεσης και της ψευδούς καταμήνυσης.
Γλυκά Νερά: Ένοχος ομόφωνα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο δολοφόνος της Καρολάιν, ο οποίος βρίσκεται στο κατάστημα Μαλανδρίνου όπου και κρατείται, ήταν και σήμερα απών από την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.

Η υπεράσπιση του αιτήθηκε την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου με τον εισαγγελέα να είναι καταπέλτης και να λέει ότι δεν θα πρέπει να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό.

Επίσης ο εισαγγελέας τόνισε πως είχε γίνει ένα εργολαβικό συμβόλαιο και εργοδότες τέθηκαν και οι δυο σύζυγοι, ενώ ήταν στην κυριότητα τη δίκη του. «Την κατέστησε αντικείμενο υποχρεώσεων χωρίς να έχει κυριότητα επί του οικοπέδου» τόνισε ο κ. Κούτρας.

«Δεν υπάρχουν περιθώρια αναγνώρισης του ελαφρυντικού στον κατηγορούμενο» τόνισε ο κ. Κούτρας και έκανε λόγο για την «εξύφανση ενός σατανικού σχεδίου» από τον κατηγορούμενος καταλήγοντας ότι:

«Έδρασε με ένα τρόπο πρωτοφανή. Είναι ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα που έχουν γίνει στον κόσμο. Ζήτησε να κάνει συνεδρίες με την ψυχολόγο αφού είχε κάνει το έγκλημα και δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ».

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr