search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Είχε κίνητρο να εκδικηθεί, νόμιζε ότι θα μας κοροϊδέψει όλους»

«Ο κατηγορούμενος είχε άμεσο δόλο πρώτου βαθμού, ούτε ενδεχόμενο, ούτε τίποτα, είχε επιδίωξη να σκοτώσει». Με αυτά τα λόγια ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας ζήτησε την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, όπως και πρωτοδίκως, για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς και τη θανάτωση του αγαπημένου της σκυλιού της Ρόξυ στα Γλυκά Νερά.
Γλυκά Νερά: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Είχε κίνητρο να εκδικηθεί, νόμιζε ότι θα μας κοροϊδέψει όλους»

Ο εισαγγελέας περιέγραψε την Καρολάιν σαν ένα κορίτσι γεμάτο  ζωή που θαμπώθηκε από τον κατηγορούμενο. «Τις έφερνε πίτσες με ελικόπτερο στο σχολείο, ήταν ευπαρουσίαστος, το κορίτσι 15-16 ετών τότε θαμπώθηκε. Και μετά δημιουργήθηκε μα σχέση συνεξάρτησης. Η Κάρολαιν έφτασε σε σημείο να παντρευτεί στο εξωτερικό τρεις ημέρες μετά την ενηλικίωσή της. Αυτές οι αποφάσεις ήταν με πρωτοβουλία της Κάρολαιν;» διερωτήθηκε ο εισαγγελικός λειτουργός.

Ο εισαγγελικός λειτουργός κατά τη διάρκεια της αγόρευσης τους στηλίτευσε την στάση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αναλύοντας τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της δολοφονίας της Καρολάιν και μετά κάνοντας λόγο για κίνητρο εκδίκησης της Καρολάιν. «Δε δίστασε να βάλει το μωρό στη νεκρή μητέρα του, δε δίστασε να το πάρει στην κηδεία της, δε δίστασε να ζητήσει 2.000 ευρώ από τη μητέρα της για το φέρετρο! Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της φιλαυτίας, της χειριστικής συμπεριφοράς και του ναρκισισμού τότε ποιο είναι; Τιμώρησε την Κάρολαιν γιατί τόλμησε να πάει κόντρα στις βουλήσεις του Θεού. Ποιου Θεού; Του ίδιου» τόνισε ο εισαγγελέας της έδρας του μικρού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στην παραίτηση του κατηγορούμενου από την έφεση, επιμένοντας ιδιαίτερα στη χρονική στιγμή που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επέλεξε να την υποβάλει. «Αν θυμάστε δήλωσε την παραίτηση αυτή με το που κινδύνευε να δημοσιευθεί κάποια επιστολή που ανάφερε η κ. Ηγουμενάκη την οποία της έστειλε ο κατηγορούμενος και απευθυνόταν στη μητέρα του θύματος. Δεν τη διαβάσαμε ποτέ την επιστολή. Μήπως θέλησε να αποκρύψει τη διερεύνηση κάποιων σκοτεινών στοιχείων του χαρακτήρα του;» είπε ο εισαγγελέας.

Σχετικά με τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου πως τέλεσε την πράξη σε κατάσταση βρασμού ψυχικής ορμής ο εισαγγελέας υπογράμμισε πως κάτι τέτοιο δεν αντέχει σε αξιολόγηση.

«Νόμιζε ότι είχε την ικανότητα και την εξυπνάδα να κοροϊδεύει τους υπόλοιπους. Η κ. Μυλωνοπούλου έχει καταθέσει ότι τον κατάλαβε τον δράστη και τον άφησε να πιστεύει πως την κοροϊδεύει για να παρακολουθεί το ζευγάρι» είπε ο εισαγγελέας και λίγο αργότερα πιθανολόγησε ότι «η κάμερα στο σπίτι ίσως υπήρχε για να παρακολουθεί τη σύζυγο του».

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr