search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Καταθέτουν οι μάρτυρες υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Τι αναμένεται να υποστηρίξουν

Παραμονή της συμπλήρωσης ενός χρόνου από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη με κατηγορούμενο τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος δικάζεται για δυο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.
Γλυκά Νερά: Καταθέτουν οι μάρτυρες υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Τι αναμένεται να υποστηρίξουν

Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση μιας μάρτυρος από την πλευρά της οικογένειας της Καρολάιν, την ανάγνωση των εγγράφων της δικογραφίας και την εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης του κατηγορουμένου. Πρόκειται για μία καθηγήτρια η οποία έχει συντάξει έκθεση για το προφίλ του κατηγορούμενου.

Ενδεχόμενο να γίνει χρήση και του ημερολογίου της
Κατά το στάδιο της ανάγνωσης των εγγράφων της δικογραφίας, δεν αποκλείεται να γίνει χρήση και του ημερολογίου της Κάρολαιν στο δικαστήριο από την πλευρά του κατηγορουμένου. Ελάχιστα αποσπάσματα του ημερολογίου έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας. Σε αυτό η 20χρονη μητέρα φέρεται να αποτυπώνει την κρίση που υπήρχε στη σχέση του ζευγαριού και τις σκέψεις της για χωρισμό αλλά και τις εντάσεις και τους καυγάδες του ζευγαριού.

Στη συνέχεια κι αφού ολοκληρωθεί κι αυτή η διαδικασία, θα καταθέσουν οι μάρτυρες υπεράσπισης. Πρόκειται για έναν ιατροδικαστή και ένα ψυχίατρο που θα επιχειρήσουν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του, αλλά και τον τρόπο που τη σκότωσε για να πείσουν ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Μάλιστα, έχει ήδη συνταχθεί ιατροδικαστική έκθεση, την οποία θα κληθεί να εξηγήσει ο ιατροδικαστής που την υπογράφει για να αξιολογηθεί και από το δικαστήριο.

Στις προηγούμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων που κλήθηκαν από το δικαστήριο. Αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας, Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία χαρακτήρισε την συμπεριφορά του κατηγορουμένου απέναντι στην Καρολάιν χειριστική και ελεγκτική και έκανε λόγο για λεκτική κακοποίηση της.

Εφόσον η διαδικασία «τρέξει» σήμερα είναι πιθανό να απολογηθεί και ο κατηγορούμενος, εάν και εκτιμάται πως ενδεχομένως αυτό θα συμβεί στην αυριανή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr