search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Ξανά στον ανακριτή ο Αναγνωστόπουλος – Νέα στοιχεία για το έγκλημα

Νέα δεδομένα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες, το τραπεζικό απόρρητο αλλά και η ακριβής ώρα που βγήκε η κάρτα SIM
Γλυκά Νερά: Ξανά στον ανακριτή ο Αναγνωστόπουλος – Νέα στοιχεία για το έγκλημα

Ξανά ενώπιον του ανακριτή κλήθηκε να παρουσιαστεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το Star, ο πιλότος θα πρέπει να δώσει νέες εξηγήσεις σχετικά με νέα στοιχεία που προέκυψαν για τη γυναικοκτονία της 20χρονης, καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 11ης Μαΐου.

Ο 32χρονος θα κληθεί εκ νέου από τον ανακριτή προκειμένου να δώσει νέες διευκρινίσεις για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, το τραπεζικό απόρρητο αλλά και την ακριβή στιγμή που βγήκε η κάρτα SIM από την κάμερα ασφαλείας του σαλονιού.

Ειδικότερα, το τελευταίο στοιχείο αναμένεται να διαλευκάνει τη δολοφονία και να καθορίσει κατά πόσο αυτή έγινε “εν βρασμώ ψυχής”.

Τα νέα στοιχεία που θα παραλάβει ο ανακριτής ανοίγουν επί της ουσίας νέο κύκλο καταθέσεων. Αναμένεται να κληθούν ως μάρτυρες οι γονείς και ο αδερφός του κατηγορουμένου, οι οποίοι έως τώρα δεν είχαν καταθέσει ούτε στην αστυνομία αλλά ούτε και στον ανακριτή.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει ζητηθεί για άλλα πέντε άτομα εκτός από τον πιλότο.

Μετανιωμένος για την πράξη του δηλώνει ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται.

Μέσω του δικηγόρου του μίλησε στο ΜEGA και επιβεβαίωσε την πρόθεση της οικογένειάς του να μη διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. “Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Δε θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου και η σωστή διαπαιδαγώγησή του”, δήλωσε.

Η μικρή Λυδία τους τελευταίους μήνες μεγαλώνει με τη γιαγιά Σούζαν και τον παππού David, τους γονείς της Καρολάιν που έχουν αφιερώσει πια τη ζωή τους στην ανατροφή της εγγονής τους.

Το ενός έτους κοριτσάκι θα παραμείνει στην Αλόννησο, εν αναμονή της οριστικής απόφασης για την επιμέλειά της τους επόμενους μήνες.

Για την οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας αναμένεται να αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Η μικρή αυτό το διάστημα ζει με τους γονείς της Κάρολαϊν, και πιθανότατα σε εκείνους θα δοθεί και η οριστική επιμέλεια.

Ωστόσο, σήμερα η υπόθεση συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο και ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης κατέθεσε και μια ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για το παιδί.

Από την πλευρά του συζυγοκτόνου, αυτό που ζητήθηκε είναι να υπάρχει μόνο η επικοινωνία και επέμειναν να παραμείνει η επιμέλεια στην μητέρα της Κάρολαϊν. Η απόφαση θα γίνει γνωστή το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr