search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν – “Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη – ‘Ηταν ξξαιρετικός ηθοποιός στην κηδεία”

Προφυλακισμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Ο πατέρας της Καρολάιν δηλώνει ότι η κόρη του σκοτώθηκε με μια δειλή πράξη.
Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν – “Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη – ‘Ηταν ξξαιρετικός ηθοποιός στην κηδεία”

Καθώς ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της  20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει προφυλακισμένος περιμένοντας τη δίκη για τη δολοφονία της συζύγου του και μητέρας της νεογέννητης κορούλας του, ο πατέρας της άτυχης Ελληνοβρετανίδας μίλησε στον βρετανικό τύπο για το πως τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του Σούζαν προσπαθούν να ξεπεράσουν τον χαμό του παιδιού τους, αλλά και για την ανατροφή της εγγονής του της μικρής Λυδίας, την επιμέλεια της οποίας ανέλαβαν κατόπιν σχετικής απόφασης του εισαγγελέα ανηλίκων.

Ο David Crouch ανέφερε, σε μια “εκ βαθέων” συνέντευξη στην αγγλική εφημερίδα Daily Mail, για το πως η μικρή Λυδία βοηθά τον ίδιο και τη γιαγιά της να ” επουλώσουν” τα “βαθιά” ψυχικά τραύματα που τους προκάλεσε ο αδόκητος χαμός της κόρης τους.

Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν - "Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη - Εξαιρετικός ηθοποιός στην κηδεία"

” Η Susan συμπεριφέρεται στη Λυδία όπως ακριβώς συμπεριφερόταν και στην Caroline όταν ήταν μωρό. Παίζει μαζί της συνέχεια όταν είναι ξύπνια, ενώ όταν η Λυδία κοιμάται εκείνη (η γιαγιά της) παραμένει άγρυπνη δίπλα της.”

Τα πάντα στη ζωή μας πλέον είναι επικεντρωμένα γύρω από την ανατροφή της εγγονής μας”, λέει ο 78χρονος πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Γλυκά Νερά

“Αν τον είχα μπροστά μου θα τον πυροβολούσα στο κεφάλι”

Όταν όμως η συζήτηση με τον δημοσιογράφο της Daily Mail στρέφεται στον γαμπρό του, κατηγορούμενο για τη δολοφονία της κόρης του, τον 33χρονο πιλότο Μπάμπη ο Ντέιβιντ Κράουτς δεν επιχειρεί να “κρύψει” την οργή που αισθάνεται για εκείνον.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΠΙΛΟΤΟΣ

” Αν τον είχα μπροστά μου δε θα δίσταζα να του τινάξω τα μυαλά στον αέρα”, υποστηρίζει ο 78χρονος.

Είχα δηλώσει πως θα του έσπαγα το κεφάλι και θα αναλάμβανα τις συνέπειες, αν ήξερα τότε ότι ήταν ο δολοφόνος της κόρης μου. Ακόμη αισθάνομαι το ίδιο. Είναι κάποιες φορές που καταλαβαίνεις αυτούς που παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους”, συνέχισε ο πατέρας της Καρολάιν.

Η καθημερινή επίσκεψη της μητέρας της Καρολάιν στο νεκροταφείο και η επιστροφή στο σπίτι και την εγγονή της

Το ρολόϊ στον τοίχο του σπιτιού στην Αλόνησο, όπου ζουν οι γονείς της 20χρονης μαζί με την εγγονή τους δείχνει 6 και 30 το πρωί. Είναι η ώρα που η μητέρα της Καρολάιν επισκέπτεται το μνήμα του αδικοχαμένου παιδιού της στο νεκροταφείο του νησιού.

Πριν επιστρέψει στο σπίτι και αρχίσει να ασχολείται αποκλειστικά με τη μικρή Λυδία, έως και αργά τη νύχτα.

Σε αντίθεση με εμένα, η Σούζαν έχει κλείσει τα αφτιά της σε όλα και τώρα επικεντρώνεται πλήρως στην ανατροφή της Λυδίας. Δεν διαβάζει τα μέσα ενημέρωσης ούτε ακούει τις ειδήσεις. Τα έχει αποκλείσει όλα” λέει ο πατέρας της Καρολάιν, αναφερόμενος στη στάση της συζύγου του.

“Έχουμε καλές σχέσεις με τους γονείς του Μπάμπη”.

Όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις της οικογένειάς του με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου, ο 78χρονος απάντησε: “Έχουμε καλή σχέση με τους γονείς του Μπάμπη, ιδιαίτερα με τη μητέρα του. Τηλεφωνεί σχεδόν κάθε μέρα και ρωτάει για τη Λυδία και, φυσικά, είναι ελεύθερη να την επισκέπτεται, όποτε το επιλέξει. Ωστόσο, είναι αρκετά γνωστή στο νησί – δίδασκε σε τοπικό σχολείο – και τα συναισθήματα συνεχίζουν να είναι έντονα για την οικογένειά της, όπως συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά και η ίδια δείχνει να υποφέρει για τις αμαρτίες του γιου της”.

“Θέλω μόνο δικαιοσύνη για την όμορφη κόρη μου που σκοτώθηκε με μια δειλή πράξη”

Και συνέχισε, αναφερόμενος στον Αναγνωστόπουλο: “Δεν θέλω να υποθέσω τι κίνητρο είχε, αυτό πρέπει να το καθορίσει η αστυνομία. Θέλω μόνο δικαιοσύνη για την όμορφη κόρη μου που σκοτώθηκε με μια δειλή πράξηΟ Μπάμπης ήξερε ότι δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει. Ήταν νεαρή, δυνατή και είχε γνώσεις kickboxing, οπότε αποφάσισε να βγάλει την κάρτα μνήμης από το εσωτερικό σύστημα CCTV και να την πνίξει στον ύπνο της. Φαντάζομαι ότι θα έχει πολλές στιγμές να εξηγήσει πώς την σκότωσε στους άλλους δολοφόνους με τους οποίους κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, που φημολογείται ότι είναι από τις χειρότερες φυλακές στην Ευρώπη”.

Γλυκά Νερά

¨Όταν η Καρολάιν μας γνώρισε τον Μπάμπη, αρχικά είχαμε εντυπωσιαστεί μαζί του”

Μιλώντας για τη γνωριμία τους με τον Αναγνωστόπουλο: “Εντυπωσιάστηκα αρκετά, όπως και η Σούζαν. Φαινόταν ήσυχος, ντροπαλός και με αυτοπεποίθηση. Και παρόλο που ήταν 13 χρόνια μεγαλύτερος από την Καρολάιν, δεν φαινόταν ιδιαίτερα η διαφορά τους”.

Μετά το γάμο, η Σούζαν πήγε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά της Αθήνας, όπως αναφέρει ο 78χρονος και δεν έδειχναν να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Στη συνέχεια, όταν η Λυδία γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2020, ο Μπάμπης και η Καρολάιν επέστρεψαν στο πατρικό της για να δουν οι γονείς της το εγγόνι τους.”.

Ο πιλότος ήταν “εξαιρετικός ηθοποιός” ακόμα και στην κηδεία.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr