search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Λιμενικοί ειρωνεύονται και γελούν με τη δολοφονία της Κάρολαϊν – Βίντεο ντοκουμέντο

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο από τηλεδιάσκεψη λιμενικών όπου μία μέρα μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι δολοφόνησε την σύζυγό του στα Γλυκά Νερά άρχισαν να κάνουν πλάκα για την αποτρόπαιη δολοφονία.
Γλυκά Νερά: Λιμενικοί ειρωνεύονται και γελούν με τη δολοφονία της Κάρολαϊν – Βίντεο ντοκουμέντο

Οι λιμενικοί κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης σχολιάζουν την δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά με χυδαίο και σεξιστικό τρόπο. Το βίντεο ανέδειξε το ereportaz.gr, ενώ η ειρωνική στάση των λιμενικών για το θάνατο μιας νεαρής γυναίκας, μητέρας ενός μωρού από τα χέρια του ίδιου του ανθρώπου τον οποίο εμπιστεύτηκε και αποφάσισε να περάσει μαζί του τη ζωή της, προκαλεί αλγεινή εντύπωση…

Η τηλεδιάσκεψη έγινε από μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος. Ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Νοτίου Πελοποννήσου Σαράντος Καμβύσης ακούγεται να λέει: «Εγώ σήμερα λέω της γυναίκας μου “κάτσε καλά μην πάρω πτυχίο πιλότου“. Κόκκαλο η γυναίκα», με τους υπόλοιπους να γελούν.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος ΛΣ Λέσβου – Χίου Φώτιος Γαρουφαλιάς του λέει «έτσι μπράβο φιλαράκι, να μαθαίνουν».

Το λόγο παίρνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, Παναγιώτης Τσιάνος, ο οποίος λέει «είδες που τα κοριτσάκια όταν είναι μικρά λένε “θα παντρευτώ πιλότο“» και γελάει…

Τέλος, ο πρόεδρος ΛΣ Λέσβου – Χίου αναφέρεται σε έγκλημα που σημειώθηκε στη Μυτιλήνη: «Εμείς παιδιά είχαμε εδώ πέρα, έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο… Είχε και μία εκεί, θεός σχωρέστη, που τον έκανε ό,τι ήθελε (…). Γυρνάει κάποια στιγμή το μυαλό του, τη σκοτώνει. Πάει και τη θάβει εδώ πέρα στο Ντίπι. Έτσι λέμε μια περιοχή πηγαίνοντας για την Καλλονή. Οπότε μετά είχε βγει και λέγανε “ή πιστή στο σπίτι ή γυμνή, θαμμένη στο Ντίπι”».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr