search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις – Η προβληματική σχέση του ζευγαριού και το… νυφικό!

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σταμάτησε την Καρολάιν από τις πολεμικές τέχνες!
Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις – Η προβληματική σχέση του ζευγαριού και το… νυφικό!

Ένα έγκλημα που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο. Μία ιστορία που συνεχώς φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις που δημιουργούν πολλά ερωτήματα για τη σχέση του ζευγαριού, αλλά και για το τι κρύβεται πίσω από το στυγερό έγκλημα.

Η Καρολάιν ήθελε να χωρίσει τον πιλότο
Η άτυχη 20χρονη ήθελε να ζήσει το παραμύθι της. Ήθελε να παντρευτεί και να ζήσει με τον άντρα της ζωής της, μία ευτυχισμένη ζωή γεμάτη χαρά και ευτυχία.

Όμως τη μοίρα την καθόρισε άλλος… Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε τη γυναίκα που επέλεξε να παντρευτεί και να δημιουργήσει μαζί της οικογένεια. Άφησε το παιδί του ορφανό από μάνα, και κατέστρεψε τις ζωές δύο οικογενειών. Αυτός είναι ο κυνικός και ψυχρός καθ΄ομολογίαν δολοφόνος.

Σοκ από την κυνικότητα του Μπάμπη

Απαθής, ψυχρός και αδιάφορος

Σκότωσε την Καρολάιν, αλλά τίποτα δεν τον εμπόδισε να βγει έξω και να παραστήσει σε αστυνομικούς και δημοσιογράφους τον άμοιρο και δύστυχο άνθρωπο που «δήθεν» σκότωσαν τη γυναίκα του
Με θράσος, και χωρίς φόβο και ενοχές πήγε στην κηδεία και το μνημόσυνο της Καρολάιν. Βρέθηκε μπροστά στη μητέρα της άτυχης κοπέλας. Καμία μεταμέλεια. Δεν μετάνιωσε ποτέ για το έγκλημα που διέπραξε.
Ομολόγησε και συνέχισε ατάραχος και ακλόνητος να «λέει» με… ψηλά το κεφάλι πως καταστράφηκε πρώτα η ζωή του!
Εγωκεντρικός και αλαζών. Σε όλες τις εκφάνσεις της προσωπικότητάς του…
Παρά το θέατρο που έπαιζε επί 37 ημέρες η ψυχραιμία του ήταν έκδηλη, όπως άλλωστε και μετά τη σύλληψή του
Ενώ οι αρχές του ζητήσουν να τους ακολουθήσει, ο ίδιος αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνο!
Ο πιλότος χαμογελούσε λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο
Η κυνικότητα του καθ΄ομολογία δολοφόνου επιβεβαιώνεται από ακόμα έναν άνθρωπο, τον καπετάνιο Δημήτρη Άνθιμο, που μετέφερε τον πιλότο από την Αλόννησο στη Σκιάθο.

«Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό. Αυτός ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και πριν από λίγο ήταν στο μνημόσυνό της» δήλωσε ο Δημήτρης Άνθιμος μιλώντας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης κανόνιζε εργασίες στο σπίτι λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Καρολάιν
Οι γείτονες της περιοχής του οικοπέδου που αγόρασε ανέφεραν ότι τους έκανε εντύπωση η διάθεση του συζυγοκτόνου να κανονίζει λίγες μόλις μέρες μετά τον θάνατο της Καρολάιν πως θα συνεχιζόταν οι εργασίες για το σπίτι.

Λειτουργούσε σαν… νιόπαντρος παρά σαν χήρος!
«Μας έλεγε ότι έχει ξεκινήσει το σπίτι, ότι είχε δώσει μάλιστα και προκαταβολή στην κατασκευαστική εταιρία που είχε αναλάβει την ανέγερση. Μάλιστα, συνέχισε να κάνει ραντεβού για να προχωρήσει η συμφωνία και μετά τον θάνατο της Καρολάιν», αναφέρει χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής του οικοπέδου που συνάντησε τον 32χρονο πιλότο.

Η Καρολάιν ήθελε διαζύγιο πριν τις συνεδρίες
Αποκαλύψεις έρχονται στο φως και για την προβληματική σχέση του ζευγαριού. Η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Σταματία Μάρκου, αποκάλυψε ότι η Κάρολαϊν είχε πει στον καθ’ ομολογία δράστη ότι θέλει να χωρίσουν, πριν αρχίσουν τις συνεδρίες.

«Η Κάρολαϊν είχε αποφασίσει να χωρίσει και πήγε σε αυτήν για να την συμβουλευτεί πώς θα διαχειριστεί την οριστική διάσπαση της έγγαμης σχέσης της. Η 20χρονη δε δεχόταν να έχει οποιοσδήποτε σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογία δράστη, γεγονός που δείχνει την οριστική ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού και δεν του είχε κρύψει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι», σημείωσε.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η 20χρονη δε δεχόταν να γίνει η βάφτιση της κόρης τους, Λυδίας, στην Αθήνα και είχε αποφασίσει να τη βαφτίσει στις Φιλιππίνες.

Η προβληματική σχέση του ζευγαριού
Η Καρολάιν πιεζόταν από τον Μπάμπη, αλλά επειδή ήταν ερωτευμένη δεν ήθελε να δει την πραγματικότητα. Ο ίδιος της είχε απαγορεύσει να συνεχίσει κάτι που λάτρευε, τις πολεμικές τέχνες. Όταν μάλιστα, η άτυχη 20χρονη πήρε την απόφαση, όλοι απόρησαν!

Το νυφικό και ο παραμυθένιος γάμος
Ο 33χρονος πήγαινε ακόμα και στις πρόβες του νυφικού μαζί με την Καρολάιν! Δεν την άφηνε λεπτό μόνη!

«Έχω απλά ανατριχιάσει με την φρικαλεότητα του τέρατος που ερχόταν όλο γλύκα και ευγένεια, να μου λέει κιόλας ότι μέσα σε όλο τον πόλεμο από τους δικούς του με τον γάμο, είμαι από τους μόνους ανθρώπους που τόσο χαρωπά τους στάθηκα. Εξοργίζομαι με το θέατρο αυτού του κτήνους, γιατί θυμήθηκα ότι τις φορές που βρεθήκαμε, δεν την άφηνε λεπτό μόνη. Τον έδιωχνα στις πρόβες μας έξω, με χιούμορ βέβαια, αλλά ήθελε να είναι μέσα σε όλα ο Μπάμπης. Ήταν τόσο κόλακας που μου έφερνε και καφεδάκι! Δικαιολόγησα την συμπεριφορά, σκεπτόμενη την διαφορά ηλικίας τους και την απειρία του κοριτσιού! Κρίμα που διαπιστώνουμε πως από ένα τέρας προκαλείται τόση δυστυχία» δηλώνει η σχεδιάστρια του νυφικού της Καρολάιν.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr