search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Νέες εξελίξεις – Οι αρχές αναζητούν πιθανό συνεργό

Δύο νέες καταθέσεις «καίνε» τον δράστη
Γλυκά Νερά: Νέες εξελίξεις – Οι αρχές αναζητούν πιθανό συνεργό

Νέα στοιχεία φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές, κάτι που υποδηλώνει ότι η υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν δεν έχει ακόμα «κλείσει».

Οι δύο βασικοί μάρτυρες αναμένεται να αποτελέσουν ένα βασικό άξονα, πάνω στον οποίο θα βασιστούν οι τωρινές έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τι θα αποκαλύψουν οι δύο βασικοί μάρτυρες
Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες με αμείωτο ρυθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την περίοδο εξετάζουν νέα δεδομένα για την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν.

Μάλιστα, οι αρχές στην προσπάθειά τους να διαπιστώσουν αν υπάρχει συνεργός ή όχι, έχουν επικεντρωθεί σε δύο βασικούς μάρτυρες. Τα δύο νέα πρόσωπα, των οποίων οι καταθέσεις αναμένεται να είναι καθοριστικές, είναι η γειτόνισσα και φίλη της 20χρονης, καθώς και η φίλη της άτυχης κοπέλας, με την οποία είχε μάλιστα γευματίσει λίγες ώρες πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Πριν λίγο καιρό η γειτόνισσα, το σπίτι της οποίας είναι μεσοτοιχία με το σπίτι που έμενε η Καρολάιν με τον συζυγοκτόνο πήγε στον 12ο τακτικό ανακριτή και κατέθεσε για τρίτη φορά.

Η τελευταία κατάθεση της γειτόνισσας
Η γειτόνισσα κατέθεσε μεταξύ άλλων ότι άκουγε τσακωμούς μεταξύ του ζεύγους, αλλά την ημέρα της δολοφονίας δεν είχε ακούσει το παραμικρό, καθώς κοιμήθηκε στη 01:30 το βράδυ.

Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε με την 20χρονη από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της ημέρας του εγκλήματος, ανέφερε ότι η Καρολάιν την ενημέρωσε ότι θα πήγαινε με το μωρό και μια φίλη της για φαγητό, στις 15:00 περίπου. Στην επισήμανση της γειτόνισσας ότι είχε πολλή ζέστη εκείνη την ώρα για να βγει έξω, η 20χρονη απάντησε: «Δεν μπορώ, έχω μπουχτίσει».

«Επικοινώνησε ξανά μαζί μου στις 20:26 μέσω Viber και η συνομιλία μας κράτησε μέχρι τις 21:41. Τόσο η πρωινή όσο και η βραδινή μας συζήτηση αφορούσαν τα ζώα και θέματα για τη φροντίδα τους. Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία μού έκαναν εντύπωση, γιατί συνήθως, ως επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού, δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου. Μάλιστα, τη συζήτηση τη σταμάτησα εγώ γιατί ήθελα να ετοιμάσω κάτι να φάω, αλλά είμαι σίγουρη πως αν συνέχιζα τη συζήτηση, αυτή θα διαρκούσε κι άλλο», εξήγησε η μάρτυρας.

Τι εξετάζεται
Ένα ενδεχόμενο που συνεχίζουν να εξετάζουν οι Αρχές είναι ο συζυγοκτόνος να είχε έναν ή περισσότερους συνεργούς.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr