search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος νοίκιασε το σπίτι που σκότωσε την Καρολάιν – Ο ενοικιαστής δεν γνώριζε για το φονικό

Η οικογένεια του Αναγνωστόπολου μάζεψε όλα τα πράγματά της Καρολάιν και το σπίτι της άτυχης 20χρονης έχει πλέον άλλον ένοικο.
Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος νοίκιασε το σπίτι που σκότωσε την Καρολάιν – Ο ενοικιαστής δεν γνώριζε για το φονικό

Η δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί καθώς η οικογένεια του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου μάζεψε όλα τα πράγματά της και το σπίτι της άτυχης 20χρονης έχει πλέον άλλον ένοικο.

Δύσκολα μια ελληνική οικογένεια θα πήγαινε να νοικιάσει αυτό το σπίτι. Ωστόσο, ο συζυγοκτόνος πριν από ένα μήνα έδωσε την εντολή να μεταφερθούν τα πράγματα που ήταν μέσα.

Ο ενοικιαστής του σπιτιού στα Γλυκά Νερά
Ειδικό συνεργείο προχώρησε στην πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού και άνδρας αραβικής καταγωγής νεαρής ηλικίας νοίκιασε τη συγκεκριμένη μεζονέτα.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό δεν γνώριζε την τραγική ιστορία για το φονικό της Καρολάιν αλλά και το κρέμασμα του σκύλου στο ισόγειο του σπιτιού.

Η μητέρα της Καρολάιν πέταξε την επιγραφή με την “πολυαγαπημένη μου σύζυγο” από το μνήμα, την έσπασε
Την αποκάλυψη ότι η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, έσπασε την μαρμάρινη επιγραφή στον τάφο της κόρης της που ανέφερε “στην πολυαγαπημένη μου σύζυγο” και ζήτησε να αντικατασταθεί με νέα που γράφει “στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη”, έκανε ο Αθανάσιος Βαλτσιώτης, ο άνθρωπος που κατασκεύασε το μνήμα της άτυχης Καρολάιν στην Αλόννησο.

Ο κ. Βαλτσιώτης μίλησε στον ΑΝΤ1 για τη μητέρα της 20χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, και είπε ποιος πλήρωσε το μνήμα, γιατί έγιναν οι αλλαγές και με ποιον τρόπο έγιναν.

“Δυστυχώς ή ευτυχώς εμείς κάναμε τον τάφο της Καρολάιν στην πόλη της Αλοννήσου. Πήραμε κάποιες εντολές να αλλαχτεί η φωτογραφία από τον τάφο και η επιγραφή της. Η κ. Σούζαν πήρε την επιγραφή από το μνήμα την πέταξε και την έσπασε. Μας δόθηκε μία εντολή από την ίδια να γράψουμε κάτι άλλο.

“Στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη”, έχει αφαιρεθεί η λέξη σύζυγος” είπε ο κ. Βαλτσιώτης.

Η τηλεφωνική εντολή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

“Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε δώσει τηλεφωνική εντολή να γραφτεί, να γράψουμε αυτά που είχαμε γράψει, τα οποία τα έσπασε η κ. Σούζαν. Οι γονείς του Μπάμπη μας έκαναν την πληρωμή και ό,τι χρειαστεί για τον τάφο της Καρολάιν.

Ο Μπάμπης δεν είχε καμία συμμετοχή, δεν ήταν ποτέ σε καμία διαπραγμάτευση, παρά μόνο το στιχάκι ήταν δικιά του εντολή που σπάστηκε από τα χέρια της κ. Σούζαν” συνέχισε ο άνθρωπος που έφτιαξε το μάρμαρο για το μνήμα της Καρολάιν.

Όπως εξομολογήθηκε ο μαρμαράς, υπάρχουν πολλές παραγγελίες για να φτιαχτούν παρεμφερείς τάφοι, που ήδη εκτελούνται.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr