search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Πώς η φωτογραφία της Monopoly απέδειξε τη σκηνοθετημένη ληστεία

Το ντοκουμέντο από το "τεκμήριο 36" - Τι ήταν αυτό που προβλημάτισε τους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή
Γλυκά Νερά: Πώς η φωτογραφία της Monopoly απέδειξε τη σκηνοθετημένη ληστεία

Το τεκμήριο με τον αριθμό 36 ήταν το στοιχεία εκείνο που προβλημάτισε έντονα τους αστυνομικούς που έσπευσαν να χειριστούν την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν και καθ’ ομολογία δράστη τον 32χρονο σύζυγό της. Πρόκειται για τη φωτογραφία του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού Monopoly, στο κουτί του οποίου ο πιλότος είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς ότι έκρυβε 9.500 ευρώ, τα οποία απέσπασαν οι υποτιθέμενοι ληστές. Το συγκεκριμένο τεκμήριο, ωστόσο, ήταν αυτό που αποδείκνυε ότι η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη και μάλιστα ελλιπώς.

Σύμφωνα με το real.gr οι αστυνομικοί φωτογράφισαν το συγκεκριμένο κουτί και το ντοκουμέντο αποτέλεσε ένα από τα πρώτα στοιχεία που οι άνδρες της ΕΛΑΣ είχαν στα χέρια τους ώστε να αρχίσουν να υποψιάζονται τον 32χρονο.

Γλυκά Νερά Monopoly

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τεκμήριο 36 ήταν το πρώτο στοιχείο που είχαν οι αρχές στα χέρια τους πριν από τα ψηφιακά πειστήρια από την ανάλυση των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr