search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδο σε διεθνή ΜΜΕ η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν

Θέμα ξανά στα βρετανικά ΜΜΕ η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.
Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδο σε διεθνή ΜΜΕ η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν

Με ένσταση προκειμένου να μη γίνει δεκτή η κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας Ελένης Μυλωνοπούλου ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που διεξάγεται η δίκη για τη δολοφονία της Κάρολαιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατέθεσε ένσταση ζητώντας να μη ληφθεί υπόψη η κατάθεση της γυναίκας που παρακολουθούσε την Καρολάιν Κράουτς. «Δεν έχει την ιδιότητα της ψυχολόγου και της κλινικής συμβούλου. Έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις και δεν είναι σε θέση να εκφέρει άποψη για τις σχέσεις του ζευγαριού» είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του 33χρονου πιλότου Αλέξανδρος Παπαϊωανίδης.

Την ίδια ώρα, η Daily Mail με δημοσίευμά της αναφέρεται στην κατάθεση της ψυχιάτρου και ψυχολόγου, που κλήθηκε από την πλευρά της οικογένειας της 20χρονης Κάρολαιν. Όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν αρνείται ότι σκότωσε την Καρολάιν, αλλά επιμένει ότι δεν ήταν προμελετημένο και ότι ήταν ένα «έγκλημα πάθους» που προκλήθηκε από τη συμπεριφορά της.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr