search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Ψάχνουν «ύποπτα» ραντεβού του Μπάμπη – Στο μικροσκόπιο και τα ταξίδια του

Πού στρέφουν πλέον τις έρευνές τους οι Αρχές αλλά και τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει.
Γλυκά Νερά: Ψάχνουν «ύποπτα» ραντεβού του Μπάμπη – Στο μικροσκόπιο και τα ταξίδια του

«Οι τηλεφωνικές του επαφές -και μάλιστα σε βάθος μερικών μηνών- ίσως να αποκαλύψουν κάποιο κρυμμένο μυστικό του συζυγοκτόνου, ίσως ακόμη και το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας της ίδιας της συζύγου του».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε τις επόμενες κινήσεις των Αρχών αξιωματικός, που έχει απόλυτη γνώση των ερευνών, σχετικά με την αποκάλυψη ενδεχόμενων κρυφών σημείων στη συγκλονιστική υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της, ο οποίος, μάλιστα, έπαιζε για μεγάλο διάστημα ένα καλοστημένο θέατρο, παριστάνοντας το θύμα αδίστακτων αλλοδαπών ληστών.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της Realnews, τόσο οι δικαστικές όσο και οι αστυνομικές Αρχές περιμένουν με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, προκειμένου να διαπιστώσουν τις επαφές του, αλλά και τις κλήσεις του προς συγκεκριμένα πρόσωπα και, μάλιστα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σύμφωνα με πηγές της «R», η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει ζητηθεί να καλύπτει ένα διάστημα έξι μηνών πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν, δηλαδή από τον Νοέμβριο του 2020 έως και τις 11 Μαΐου του 2021, δηλαδή την ημέρα που ο 33χρονος πιλότος διέπραξε το έγκλημα.

Οταν οι ερευνητές της υπόθεσης θα έχουν αυτά τα στοιχεία στη διάθεσή τους, θα βάλουν στο μικροσκόπιο τις μη επαρκώς δικαιολογημένες επαφές, τα μηνύματα αλλά και τις τηλεφωνικές κλήσεις το Αναγνωστόπουλου.

Οι τηλεφωνικές επαφές του 33χρονου ερευνώνται καθώς οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και οι δικαστικοί λειτουργοί που ανέλαβαν την κύρια ανάκριση δεν πείθονται από τον «βρασμό ψυχής» που προφασίστηκε ο δράστης για να δικαιολογήσει τη δολοφονία της Καρολάιν.

Ακόμα, υπάρχει η υπόνοια ότι ο Αναγνωστόπουλος δεν θα μπορούσε να σκηνοθετήσει με λεπτομέρειες τη δήθεν ληστεία μέσα σε δύο ώρες από τη στιγμή που διέπραξε το φρικτό έγκλημα. Υπενθυμίζεται, άλλωστε, πως και τα στοιχεία που ανακάλυψαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας δεν «δένουν» με την ομολογία του πιλότου.

Μόνο και μόνο το γεγονός πως το σύστημα της εσωτερικής κάμερας ασφαλείας του σπιτιού απενεργοποιήθηκε από τον δολοφόνο λίγες ώρες πριν από το έγκλημα δείχνει απευθείας τον πρότερο σχεδιασμό. Για τον λόγο αυτόν, οι έρευνες έχουν επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή των Γλυκών Νερών, ακόμα και στις κάμερες της Αττικής Οδού, προκειμένου οι αστυνομικοί να συλλέξουν οπτικό υλικό, επίσης σε βάθος έξι μηνών, ώστε να διαπιστώσουν αν υπάρχουν οποιαδήποτε «περίεργα» ραντεβού του Αναγνωστόπουλου, τα οποία χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.

Τα νέα στοιχεία
Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, στα χέρια των Αρχών θα περιέλθουν σύντομα τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν ο 33χρονος πιλότος, προκειμένου οι ερευνητές να έχουν γνώση των ταξιδιών που πραγματοποιούσε με τα ελικόπτερα τις εταιρείας στο πλαίσιο της εργασίας του.

Ισως και από εκεί να προκύψουν διάφορες «περίεργες» επαφές, που ενδέχεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις μετέπειτα ενέργειες του Αναγνωστόπουλου, του ανθρώπου που έπνιξε με τα χέρια του τη μητέρα του παιδιού του.

Τέλος, τόσο οι αστυνομικές όσο και οι δικαστικές Αρχές φέρονται πεπεισμένες -προφανώς από στοιχεία που έχουν στα χέρια τους πως το πραγματικό κίνητρο του εγκλήματος -και όχι αυτό που παρουσίασε στην ομολογία του ο 33χρονος δράστης- να «ωρίμασε» σε βάθος χρόνου περίπου έξι μηνών και για τον λόγο αυτόν όλες οι κινήσεις τους έχουν να κάνουν με αυτή την περίοδο, που ίσως τελικά να κρύβει το θανάσιμο μυστικό του συγκλονιστικού εγκλήματος.

Ακόμη, όπως είχε αποκαλύψει η «R» την προηγούμενη Κυριακή, εκκρεμεί και η άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών του ίδιου αλλά και της Καρολάιν, όπως και η διασταύρωση των στοιχείων που είχε δώσει για το δάνειο που είχε λάβει από τράπεζα.

Πηγή: Realnews.gr, newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr