search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Σεβαστή η απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, λέει ο δικηγόρος του

Ποια η αντίδραση του συζυγοκτόνου της Καρολάιν στο άκουσμα της απόφασης της Εισαγγελίας για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.
Γλυκά Νερά: Σεβαστή η απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, λέει ο δικηγόρος του

“Καταπέλτης” για τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι το σκεπτικό που διατυπώνει στην διάταξή της η Εισαγγελία Ανηλίκων, με την οποία του αφαιρείται η γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας και ανατίθεται η προσωρινή επιμέλεια της στην γιαγιά της και μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς στην Αλόννησο.

Ο Συνήγορος Υπεράσπισης του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” αναφέρθηκε στην πρώτη αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου όταν ενημερώθηκε για την απόφαση της Εισαγγελίας.

Όπως είπε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, έγινε σεβαστή η απόφαση από τον εντολέα του, καθώς “το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλύτερο για το παιδί”.

Ο δικηγόρος έκανε γνωστό ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έχει τηλεφωνική επαφή με τους γονείς του, από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr