search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Σφίγγει ο κλοιός των υπόπτων – Τα πρόσωπα στο στόχαστρο και τα τέσσερα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα

Στο μικροσκόπιο των Αρχών για τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά έχουν μπει τρεις κακοποιοί.
Γλυκά Νερά: Σφίγγει ο κλοιός των υπόπτων – Τα πρόσωπα στο στόχαστρο και τα τέσσερα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα

Πάνω από ένας μήνας έχει περάσει από τη φρικτή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ήταν ξημερώματα της 11ης Μαΐου όταν ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του θύματος, έδεσαν τον σύζυγό της και σκότωσαν την ίδια μπροστά στο μόλις 11 μηνών παιδί της.

Έκτοτε, οι έρευνες των Αρχών δεν έχουν σταματήσει για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δολοφόνων. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας προσπάθησαν να βρουν αν υπάρχει σύνδεση μεταξύ της συγκεκριμένης διάρρηξης και αυτής που είχε γίνει στο Αλεποχώρι, στο σπίτι του ανθρώπου που εκπαίδευσε ως πιλότο τον σύζυγο της Καρολάιν, ωστόσο τα δύο περιστατικά δεν φαίνεται να συνδέονται, παρά μόνο επειδή οι δύο ιδιοκτήτες γνωρίζονται.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega “Live News”, οι αστυνομικοί που ερευνούν σε βάθος την υπόθεση δολοφονίας της νεαρής μητέρας, έχουν μιλήσει με τουλάχιστον 100 άτομα. Βασικά ερωτήματα, ωστόσο, συνεχίζουν να παραμένουν αναπάντητα:

-Γιατί δεν υπάρχουν σημάδια πάλης και ίχνη DNA στα νύχια της 20χρονης;
-Γιατί δεν πήραν μαζί τους ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά του ζευγαριού;
-Γιατί οι γείτονες δεν άκουσαν φωνές;
-Γιατί οι δράστες δεν έφεραν μαζί τους ρολό κολλητικής ταινίας ή άλλο υλικό για να δέσουν τους ενοίκους;

Στενεύει ο κλοιός
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται τρία άτομα, αλβανικής καταγωγής. Έχει μάλιστα, ζητηθεί η συνδρομή και της πρεσβείας της χώρας τους, προκειμένου να ελεγχθεί το παρελθόν τους.

“Αγκάθι” στις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της νεαρής μητέρας είναι τα ορφανά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι και γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθούν σε “τράπεζες δεδομένων” και άλλων χωρών.

Παράλληλα γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό ενός σκούρου ύποπτου οχήματος, το οποία έχει καταγραφεί από κάμερες στη περιοχή των Γλυκών Νερών, τις κρίσιμες εκείνες ώρες, ενώ κλιμάκιο έχει βρεθεί και στο αεροδρόμιο των Μεγάρων, στη βάση της εταιρίας των ελικοπτέρων που πετά ο 32χρονος πιλότος, για τη συλλογή όσο το δυνατόν, περισσότερων στοιχείων.

Πολύ σύντομα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται εξελίξεις.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr