search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο η μικρή Λυδία – Τι έγειρε την πλάστιγγα στην απόφαση

Στην Αλόννησο εκεί όπου μεγάλωσε και η μητέρα της, θα βρίσκεται τις επόμενες ώρες η μικρή Λυδία, μετά την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων να αναθέσει την προσωρινή της επιμέλεια στην οικογένεια της, Κάρολαϊν, της 20χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της.
Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο η μικρή Λυδία – Τι έγειρε την πλάστιγγα στην απόφαση

Η εισαγγελική αρχή -ως όφειλε- μετά την αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά και την προφυλάκιση του 33χρονου πιλότου αποφάνθηκε ότι για διασφάλιση της ομαλής συναισθηματικής, ψυχικής και ηθικής διάπλασης του παιδιού, το καλύτερο περιβάλλον αυτή τη στιγμή είναι αυτό της Αλοννήσου, καθώς, παρουσιάζει μια σειρά από πλεονεκτήματα και κυρίως εξασφαλίζει και την αναγκαία απόσταση από τον τόπο όπου θα εξελιχθεί η δίκη που κατά τα διαφαινόμενα θα επακολουθήσει και από την λογικά επόμενη υπερδιέγερση συναισθημάτων στο συγγενικό περιβάλλον του πατέρα της.

Παρότι οι εκθέσεις των κοινωνικών λειτουργών και για τις οικογένειες ήταν θετικές, κρίθηκε ότι η διαβίωση σε ένα πιο υγιεινό, πιο ήρεμο και ζεστό περιβάλλον σαν αυτό της Αλοννήσου, αυτή τη στιγμή είναι ο, τι καλύτερο για το παιδί.

Επιπλέον, η εισαγγελική αρχή αποφάσισε, την  προσωρινή, αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον προφυλακισμένο πιλότο, ο οποίος εκ των πραγμάτων, δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντα που ως γονέας.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr