search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Στο δικαστήριο η οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας – Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για το παιδί

Πιθανότατα στους γονείς της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας
Γλυκά Νερά: Στο δικαστήριο η οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας – Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για το παιδί

Για την οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας αναμένεται να αποφασίσει η Δικαιοσύνη, ύστερα από τη δολοφονία της μητέρας της Καρολάιν, που διέπραξε ο πατέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, εντός της οικίας τους στα Γλυκά Νερά τον περασμένο Ιούνιο.

Η μικρή αυτό το διάστημα ζει με τους γονείς της Κάρολαϊν, και πιθανότατα σε εκείνους θα δοθεί και η οριστική επιμέλεια. Ωστόσο, σήμερα η υπόθεση συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο και ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης κατέθεσε και μια ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για το παιδί.

Από την πλευρά του συζυγοκτόνου, αυτό που ζητήθηκε είναι να υπάρχει μόνο η επικοινωνία και επέμειναν να παραμείνει η επιμέλεια στην μητέρα της Κάρολαϊν. Η απόφαση θα γίνει γνωστή το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην ΕΡΤ μίλησε σήμερα, Πέμπτη ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο οποίος ανέφερε ότι μεταξύ των δύο οικογενειών υπάρχει επικοινωνία και συναινετικό κλίμα.

Εξάλλου, η οικογένεια του πιλότου έχει μετακομίσει στην Αλόννησο, για να βρίσκονται κοντά στη μικρή Λυδία, με τη μητέρα της Καρολάιν να μην έχει κάποιο πρόβλημα να επισκέπτονται όσο συχνά θέλουν -ακόμα και παραπάνω από όσα προβλέπει το δικαστήριο- το κοριτσάκι.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, επιθυμία του ήταν να μην υπάρξει αντιδικία για το καλό του παιδιού.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr