search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει…

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά δεν είναι μια εύκολη υπόθεση - Θα απασχολήσει για πολύ καιρό την ελληνική αστυνομία και την κοινωνία.
Γλυκά Νερά: Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει…

Τα όσα ακούγονται και γράφονται στα μέσα ενημέρωσης μπερδεύουν ακόμα περισσότερο το ήδη θολό τοπίο γύρω από την σκληρή δολοφονία της 20χρονης μητέρας.

Εκ του αποτελέσματος, μέχρι στιγμής, είναι φανερό ότι οι έρευνες της ΕΛ. ΑΣ. είναι στο μηδέν.

Είναι στο μηδέν σε ότι αφορά τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων, όχι σε ότι αφορά την εξιχνίαση.

Άλλο πράγμα η εξιχνίαση της υπόθεσης κι άλλο πράγμα τα ντοκουμέντα που την «δένουν».

Για να κλείσει μια υπόθεση πρέπει να συντρέχουν και οι δυο παραπάνω παράγοντες. Συνεπώς απαιτείται χρόνος, υπομονή και ψυχραιμία.

Τα όσα διαδίδονται ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους σκίτσα υπόπτων και δραστών, ότι ο σύζυγος της Καρολάιν αναγνώρισε τη γλώσσα των δραστών και διάφορα άλλα, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Απτά στοιχεία δεν βρέθηκαν πουθενά, ούτε γενετικό υλικό των δραστών. Σα να έχουν καθαρίσει όλο το σπίτι με χλωρίνη… Περίεργο. Δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα.

Από την πρώτη στιγμή αξιωματικοί της ασφάλειας εκτιμούσαν οτι δεν κολλάνε τα κομμάτια του παζλ, αν και τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει.

Τα σενάρια που γράφονται μπερδεύουν ακόμα περισσότερο τις έρευνες.

Όμως υπάρχει ένα ισχυρό δεδομένο το οποίο δεν πρέπει να μας διαφεύγει. Οι άντρες του «ανθρωποκτονιών», εκτός από πολύ έμπειροι, είναι ιδιαιτέρως έξυπνοι, ευφυείς θα έλεγα.

Πολύ πιο ευφυείς από τον μέσο πολίτη, από τον μέσο δράστη. Αυτό κρατείστε το, θα μας χρειαστεί. Ακούν και βλέπουν πράγματα που εμείς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε με την πρώτη ματιά.

Και πίστεψέ με, χαζοί δεν είναι…

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr