search-button
cross-out

Γνωστός ποδοσφαιριστής στο «στόχαστρο» για την διοργάνωση κορονοπάρτι στη Λέσβο

Στο στόχαστρο της Αστυνομίας μπήκε ιδιωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Γέρα
Γνωστός ποδοσφαιριστής στο «στόχαστρο» για την διοργάνωση κορονοπάρτι στη Λέσβο

Έρευνα για κορονοπάρτι που έγινε στην περιοχή της Γέρας στη Λέσβο από γνωστό ποδοσφαιριστή αθηναϊκής ομάδας της Superleague, διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού, με εντολή του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, ανατέθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου η διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, προκειμένου να διακριβωθεί το είδος της εκδήλωσης και αν γι’ αυτήν δεν υφίστανται οι σχετικοί περιορισμοί και απαγορεύσεις, που μέχρι πρότινος ίσχυαν και συγκεκριμένα έως τις 15 Μαΐου.

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση των Αστυνομικών Αρχών, στην συγκεκριμένη περίπτωση, λόγω της ιδιωτικότητας του χώρου, δεν εφαρμόζονται οι διατάξεις, που ισχύουν για τα καταστήματα εστίασης. Επιπρόσθετα, ζητήθηκε στο πλαίσιο των ερευνών να εξεταστεί η τέλεση ή όχι εκνόμων ενεργειών, που σχετίζονται με την παραβίαση της νομοθεσίας για την πρόληψη ασθενειών και της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr